Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-09-06, 11:06   #22 (permalink)
jocijocó
Új tag

Összes hozzászólás: 20
Hírnév szint: 3
jocijocó a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Ezentul csak a megérzéseimre halgatok

Heló mindekinek további szép napot kivánok. Én tavaly 10.honap elején keztem el tözsdézni. Ugy gondoltam mostmár olyan mélyen vannak az árfolyamok, hogy innen már nagyobb esés nem lessz. Bevásároltunk minden fajta részvényböl és néztük hogyan fogy a tökénk. Amikor az OTP bedölt iszonyu bukásra áltunk. Számokban kifejezve 0.7 szorzóval számolhatam. Kezdtem adni venni a részvényeket szép lassan 0.9 es szorzoig jutottam majd vettem phylaxiát jó sokat még 12-ért vártam hogy feljebb megy nem ment eladtam 6-ért, most 120-140 közöt megy. Minél töbet tanultam a tözsdéröl annál kevésbé merek belefogni egy ügylet5be. Most még nagyon idöben kaptam egy fülest a Keg részvényröl hogy növekedni fog nagy mértékben.Jól bavásároltam belölle de az árfolyam csak nagyon kicsit emelkedet aztán ujra csak egyfolytában csökken.Most 0.65-ön állok. A füles nem volt jó mert a tökeemelést a keg uj fajta részvény kibocsájtással fedezi amit a mostani árszinvonal alá pozicionálnak. De a tözsde már csak ilyen egyszer fent egyszer lent. Még probálkozok legalább a tökémet visszanyerni ha sikerül megirom. Mindenkinek sok sikert kivánok.
jocijocó nem elérhető   Válaszol idézettel