Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-09-07, 20:45   #57 (permalink)
HWTrader
Szenior tag

Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 3
HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én viszont devizán szinte kizárólag 15 vagy 5 percen kereskedek, de volt, hogy 1 percig is lementem, de ott már nem tudtam megfelelően reagálni. A BÉT-en is főleg daytrader voltam Bux határidőn, ritkán swingeltem.

Hat minden elismeresem.

Szamomra fontos hogy ne kelljen kiguvadt szemekkel bebicsoszkodni a pozicioimat. Emellett konnyebben maradok benne a nagy mozasokban, ami ugye a lenyege az egesznek mar ha trendet probalunk lovagolni.

Neg egy nagyon fontos megfontolni valo van: a jutalek amit egy pozicio utan fizetsz. nem nehez latni hogy kereskedni kevesebb mint 1h grafrol komoly befolyasa van a koltsegeidre. Mellesleg az mar egy olyan csatamezo ahol a kor legkomolyabb szamtech potencialja ellen szallsz harcba.

En IT vel foglalkozom, van nehany ugyfelunk akik mamutnak szamitanak a londoni es tengeren tuli tozsdeken. Egyikuk automatizalt, matematikara epulo rendszerekkel kereskednek az LSE, LIFFE, CBOT stb piacokon direkt access-el minden tozsdere. A strategia skalpolas. Kb mint egy penzugyi porszivo ugy mukodnek. Amikor lemesz ezekre az idosikokra akkor tudd hogy ezek ellen probalsz nyerni... Nem lehetetlen, de en koszonom nem kerek belole.
HWTrader nem elérhető   Válaszol idézettel