Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-10-16, 12:29   #164 (permalink)
HWTrader
Szenior tag

Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 3
HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Lackok eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én az általad korábban ajánlott GBPJPY-ben játszottam meg egy alsó Pin Bar-t a Demo számlán. Azóta kitört és 4000 Pip pluszban van, követő stoppal védem.
Karikával jelöltem a pozinyitást. Utána volt még a Chart-on egy másik kisebb Pin Bar is (nyillal)
Gratulalok, en a nagy napi pin-en zartam amikor nem erte el az elso TP-met. A masodik Pin szeru gyertya szamomra nem volt eleg ezert lementem 4 orasra. Ott volt egy BUOB ami nagyon szepen hozott. 147.70-en utotte el a stoppomat amit 148 ala mozgattam ha netan megfordul. Szepen kiutott es feljebb maszott Na de ne legyunk telhetetlenek...

Ez a pin jol teljesitett, de a legtobbszor egy ilyen mertuvel azt sem tudod mi utott el. A piac oldalazott es momentumnak nyoma sem volt.Nagyon fontos hogy tudd, hol kerulhetsz bajba eloszor. Nagyon sok penzt sporol meg.

Udv,

HWT
HWTrader nem elérhető   Válaszol idézettel