Téma: FreedomRocks
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-11-25, 10:03   #12 (permalink)
wentworth
Új tag

Összes hozzászólás: 4
Hírnév szint: 0
wentworth a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kissé zavaros a kérdésed! Mit értesz az alatt, hogy a forexhez tartozik az oldal?
Az Fxcm egy retail forex broker. Bár mostanság nem néztem rájuk de emlékezetem szerint elég komoly brókerek. Van saját kereskedési platformjuk és mehet náluk a Metatrader platform is. Valami elég nevetséges tétellel lehetett náluk számlát nyitni, ha jól emlékszem talán 100 usd alatt is. Az más kérdés, hogy nem érdemes ilyen számlákat nyitni, hacsak a kereskedési méret nem mehet valami alacsonyan, mint például az Oandánál. A normál vagy standard számla esetén meg minimum pár ezer dolcsi a nyitás. ha így kérdezed, hogy a forexhez tartozik, akkor valóban a forex piacon lehet velük kereskedni.
A forex ugyebár maga a globális bankközi piac, tehát alapvetően a bankok közötti devizakereskedelemre jött létre, nem a kisbefektetőknek, csak később nyílt meg az út a különböző brókereken keresztül (mint például az Fxcm) a magánszemélyek kereskedésére.
Tehát az oldal ilyenformán nem a forexhez tartozik. Az az Fxcm oldala, amely brókernél lehetőség van a Forex piaci kereskedésre.
Aha , értem, köszi szépen segítségedet!
Csak azért kérdeztem mert ezzel a progival kell majd bejelentkezni azthiszem a freedeomrocks-ra, nem demo hanem real opcióval és jelszó felh.név párossal.
Így amit ti tudtok melyik bórker cég a legideálisabb a freedom helyett valuta tőzsde kereskedési opcióként?
wentworth nem elérhető   Válaszol idézettel