freedom rocks
no akkor elmesélném a személyes tapasztalatomat a fredomrocksal kapcsolatban.
Én 3 hónapja szembesültem a céggel és mivel imádom a tőzsdét engem is magával ragadott a gépszíj.
A forexről korábban semmit sem hallottam. sajnos egy kezdőt mindenképpen elkápráztat a dolog és érteni kell a forexhez hogy az ember tudjon hibát találni bennük.
a regisztráció olyan 400$ ár majd még fizettem nekik 2 hónapig havi 100$ -t
Az FR csak ellentétes devizapárokra spekulál és a demo alatt nekem is hozott hasznot. tuljadonképpen ezért léptem be hozzájuk.
Viszont mikor élesben megnyílt a számlám akkor olyan piaci momentumok voltak hogy az egyik árfolyamot nem tudta ellentétesen lekövetni a másikat ekkor volt - 100$ veszteségem és zártam a pozit.
Elkezdtem gondolkodni hogy miért is volt ez. közben a többiekkel is ez történt.
A számlámat az FXCM vezeti és náluk rátaláltam egy ingyenes brókertanfolyamra. (mivel beszélek angolul)
És mivel ők ugye a spread egy részéből élnek ők a FR el ellentétben tényleg érdekeltek hogy a befektető meggazdagodjon.
Én nem akarom ócsárolni a freedom rocksot bár haragszom rájuk mert olyan emberek kezébe adnak fegyvert akiknem tudnak lőni.
Ugyanis a "buta ember" mint én is hajlamos egy két hét alatt elért 20% os nyereségből arra következtetni hogy ez mostantól mindig igy lesz.
A legszörnyűbb az az MLM rendszerben hogy a szponzorok aa barátság bizalmával élnek vissza. és amint lesz egy komolyabb Dollár és CHF erősödés.
Ami krach esetén bekövetkezik.
Nos akkor az összes Freedom tag aki longot nyitott EUR/USD és USD/CHF re
(mert hiszen ez a freedomos stratégia) azok nullázni fognak.
Én azt tanácsolom mindenkinek hogy előbb tanuljon és utána legyen okos kereskedő.
Fordítva szerintem nem megy.
|