Idézet:
vata eredeti hozzászólása
no akkor elmesélném a személyes tapasztalatomat a fredomrocksal kapcsolatban.
Én 3 hónapja szembesültem a céggel és mivel imádom a tőzsdét engem is magával ragadott a gépszíj.
A forexről korábban semmit sem hallottam. sajnos egy kezdőt mindenképpen elkápráztat a dolog és érteni kell a forexhez hogy az ember tudjon hibát találni bennük.
a regisztráció olyan 400$ ár majd még fizettem nekik 2 hónapig havi 100$ -t
Az FR csak ellentétes devizapárokra spekulál és a demo alatt nekem is hozott hasznot. tuljadonképpen ezért léptem be hozzájuk.
Viszont mikor élesben megnyílt a számlám akkor olyan piaci momentumok voltak hogy az egyik árfolyamot nem tudta ellentétesen lekövetni a másikat ekkor volt - 100$ veszteségem és zártam a pozit.
Elkezdtem gondolkodni hogy miért is volt ez. közben a többiekkel is ez történt.
A számlámat az FXCM vezeti és náluk rátaláltam egy ingyenes brókertanfolyamra. (mivel beszélek angolul)
És mivel ők ugye a spread egy részéből élnek ők a FR el ellentétben tényleg érdekeltek hogy a befektető meggazdagodjon.
Én nem akarom ócsárolni a freedom rocksot bár haragszom rájuk mert olyan emberek kezébe adnak fegyvert akiknem tudnak lőni.
Ugyanis a "buta ember" mint én is hajlamos egy két hét alatt elért 20% os nyereségből arra következtetni hogy ez mostantól mindig igy lesz.
A legszörnyűbb az az MLM rendszerben hogy a szponzorok aa barátság bizalmával élnek vissza. és amint lesz egy komolyabb Dollár és CHF erősödés.
Ami krach esetén bekövetkezik.
Nos akkor az összes Freedom tag aki longot nyitott EUR/USD és USD/CHF re
(mert hiszen ez a freedomos stratégia) azok nullázni fognak.
Én azt tanácsolom mindenkinek hogy előbb tanuljon és utána legyen okos kereskedő.
Fordítva szerintem nem megy.
|
Nagyon jól beszélsz és lényegében ugyanazt írtad le amit én is, csak én mivel volt már "tapasztalatom" forex téren egy-két "oktatás" után rájöttem erre, és nem óhajtottam ilyesmire pénzt áldozni. Te viszont kipróbáltad és megtapasztalhattad, hogy ezek a dolgok valóban így vannak. Az meg külön öröm, hogy meg is írtad ide, hogy miképpen jártál, mert ez nem szégyen, hanem ellenkezőleg. Legyen ez tanúság mindenkinek aki úgy érzi, hogy egy ilyen piacon mint a Forex, előképzettség nélkül sikert érhet el. Nem érhet, vagy csak ideig óráig szerencséje lehet. Csak hát Fortuna kiszámíthatatlan egy csaj.
A FreedomRocks rendszer (nem az MLM része) és ahogy ezt eladni próbálják, kb olyan mint ha felvételt hirdetnének a sebészetre a kórházban.
"Orvosi előképzettség nem szükséges, mert itt a legkorszerűbb lézeres sebészeti eszközökkel dolgozunk, tehát a sikeres műtét orvosi egyetem nélkül is garantált"
Ugye senki sem szeretné, ha egy ilyen "orvos" kezdené műteni, hiába vannak csilivili felszerelések?