Sziasztok!
Megmondom Nektek öszintén, hogy én most vagyok itt életemben először, és semmit nem értek a tőzsdéhez! Utána akartam nézni a freedom rocksnak, és gondoltam olyan helyre jövök, ahol talán még értenek is a tőzsdéhez, mivel a program arra alapul. Józan paraszti ésszel, amit leszűrtem a hozzászolásokból, az az hogy a forex "változását" nem lehet matematikailag "megjósolni". De mivel itt programról beszélünk, és az egy számítógépen fut, ami a matematikára (2-es számrendszer) alapszik, ezért ez nem működhet?! Van egy barátom, aki foglalkozik a freedomrocksal, de Ő tőzsdézett elég sokat régen, szóval valószínűleg ezért tud itt is pénzt kereseni, ugyebár?! Egy barátommal gondoltuk, hogy nekivágunk. Ugye az mlm része az működhet, de ha valaki nem kereskedik, akkor minek veszi meg a programot minden hónapban 100 dollárért. Nem értem! Én alapból elhatárolódok a tőzsdétől, nincs semmilyen tudásom, vagy bármi amit fel tudnék használni, hogy sikeres legyek, szóval én jobban óckodom a dologtól, mint Ő. Ez az utolsó mondat, ami a sebészettel tett összehasonlítás nagyon tetszik, általában én is nagyon elvontam szoktam érvelni. Akkor kb. itt erről van a szó?! Írjatok nekem még 1-2 dolgot ha időtök engedi, amivel le tudok szerelni, egy ilyen freedom rocksos emberkét, amit még én is elő tudok adni! Esetleg érdemesebb, ahhoz az emberhez csatlakoznom, aki régebben tőzsdézett, ért hozzá és esetleg az Ő már bevált taktikáját követve, én is kerehetek pénzt?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
|