kálmi,
Ahogy mondtamén is freedomrocksos voltam. Sőt tőzsdei előadásokat is tartottam debrecenben úgy hogy igazából azt sem tudtam hogy mi az a forex. így utólag visszaggondolva rengeteg hülyeséget mondtam az embereknek, de már ezen válltoztatni nem tudok.
Nekem az alapvető véleményem az hogy ha látsz benne fantáziát és be tudsz szervezni 100-200 embert és téged nem érdekel hogy azok az emberek veszítenek e vagy sem akkor csináld....
MLM:
Én személyesen ismerek olyat aki a sciennetből kiszedett több 10 milliót. olyan is van aki a freedomrocksból szedett ki 10-20 ezer dollárt. az egyik ismerősöm az amway ből épített házat. míg van olyan aki a mai napig az FLP ből él. nem is rosszul.
ÉS ha hiszed ha nem, olyan is van aki a ruletten a fekete 27 re tett 10000 ret és nyert
NEhéz megmondani hogy becsületesek voltak -e vagy sem de a lényeg hogy a lóvé már náluk van.
Egy ősi mondás azért igaz : a Jó bornak nem kell a cégér.... A freedom MLM rendszerében nincs nagyon kivetni való becsületesek adnak számlát a befizetett lóvéról, pontos az elszámolás és még vegasból is felhívnak...
Tőzsdei program : avagy standard kalkulátor (ahogy ők nevezik)
na ebben már van kivetnivaló rendesen.
- tőszdetanoda rosszul írta. a rendszer alapvetőleg nem mondja meg hogy hol vegyél hanem csak annyit mond hogy mennyit. ÉS itt az egyyik hibája rögtön:: beszálhatsz te egy pozícióba úgy hogy a két ellentétes devizapár olyan korleációban van hogy a pozíciód pluszban nem lesz majd csak 5-6 hónap múlva, ha lesz egyáltalán.
- és ez a második hibája a rendszernek.az ellentétes devizapárok 94% osan mozognak ellentétesen. ha te pont akkor lépsz be amikor nem akkor vége a játéknak.
A forex szépsége abban rejlik hogy hiába csináltál te 1-3 év alatt 1000% ot hiába 10 szerezted meg a pénzed egyik napról a másikra elveszítheted a nagy részét a magas tőkeáttét miatt.
a harmadik hogy a freedom of choice néven árulja a fxcm system selector nevű programját úgy adja elő mintha az autómatizált kereskedőrobotok az ő találmánya lenne. pedig erről szó sincs.
Emellett mindenkit buzdít arra hogy lépjen be a Freedom of choice ba akárr 1000 dollárral... namost én mikor beszéltem fxcm -s brókerekkel azt mondták hogy az 4000$ alatt tuti bukó. de persze a freedom azt mondja hogy nekik hidj és ne a szemednek.
http://www.youtube.com/watch?v=9PbSyxo-iis
erre nézz rá ha tudsz esetleg angolul szerintem jól beszél a fickó.
ja és jegenyével sem értek egyet lényegtelen az hogy ki mit tud a lényeg ki miből tud pénzt csinálni legális keretek között!!!