Téma: FreedomRocks
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-12-12, 04:14   #20 (permalink)
Jegenye
Szenior tag

Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3
Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Jegenye már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

vata,
nézd én túllépek azon a tényen, hogy olyasmiről tartottál ifjonti lelkesdésedben előadást amiről azt sem tudtad eszik vagy isszák. Mert hittél benne, elkápráztatott a lehetőség.Azonban miután megtapasztaltad, hogy csak idő kérdése mikor bukja el a beszervezett delikvens a tőkéjét, ill. a pénzszerzés egyetlen módját csakis az újonnan beszervezett hiszékenyek jelenthetik az már egy kicsit elgondolkodtatóbb. A te megfogalmazásodban ez valószínűleg így hangzik: a cél szentesíti az eszközt. Az én konzervatívnak is nevezhető véleményem pedig az, hogy szimplán szélhámosság. Tudom, hogy olyan verdát árulok, ami csak a város széléig jut el...
Ne kapd fel a vizet, ezt mindenki lerendezheti a lelkiismeretével, van akinek könnyen megy, van akinek sehogy sem.
Javaslom, hogy a megszerzett tudást áruld inkább, az is jövedelmező tud lenni. Göröngyösebb út, az igaz.
Ha megépítesz egy hidat megfelelő tudás nélkül az első szélviharban össze fog omlani. Látványosan.
Ezt a piramist is megfelelő tudás, képzettség nélkül építgetik a könnyű pénzre vágyók. A sorsa ugyanaz lesz mint a többinek. De hát ki nem szarja le, ha a tetején állok? Ugye?:-))
Jegenye nem elérhető   Válaszol idézettel