moneywheel.hu
Értem, hogy ezt a tőzsde iskolákra lett ide linkelve. Szerintem is. PONT!
De mi a fenének szaporodnak ilyen oldalak gombamód. Komolyan! A magyar választék vagy ez, hogy ez is hülyeség, meg az is, de semmi olyan, hogy akkor hogy érdemes… Vagy a másik a bróker közvetítők oldala, ahol az derül ki, hogy tök egyszerü tőzsdézni, ráadásul 20Ft-ból. És a módját is elsajátíthatod 5 perc alatt. Természetesen napi 10 percet vesz el az életedből…
Sajnos ez a magyar módi. Vagy hajtják a balekokat a brokiknak, vagy a csalódott, ex számlatulajdonos, vagy valami „antikapitalista” összedob egy ilyen weblapot és szerencsétlen kezdők tényleg egy tanfolyamon kötnek ki.
Persze vannak kivételek, de őket is fenntartással kezeljük. Ők a lelkes kezdők, akik kereskedni még nem, de weblapot szerkeszteni már tudnak. Na ebből születnek a „fél” stratégiát „oktató” oldalak. Pl: Mozgó átlagkereszteződés vagy divergencia. Szép illusztrációkkal. De hogy milyen időtávon keresd? Milyen instrumentumon? Backtesteld, hogy mégis hány százalékban teljesül? Erről szerintem az oldal készítője nem is hallott…
Örömmel olvastam ezen az oldalon HWTrader kereskedés, de hogyan? topikját. Az első valóban használható Magyar nyelvű stratégia ismertetés a neten, amit közel 3 éves aktív trader pályafutásom alatt találtam. Ha 3-4 évvel ezelőtt írja, akkor spóroltam volna pár tanfolyamot.

Csak így tovább!