Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-01-25, 16:09   #564 (permalink)
HWTrader
Szenior tag

Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 3
HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.HWTrader elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Stockwalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
mikxi: szerintem jah. bár a pin még belenyúl az ellenállásba.
ez nem tudom hogy miért nem jó, kifejtenéd hwt?
Mire erted hogy a pin belenyul az ellenallasba?

Van ugye az 1.0500 kozvetlenul a pin felett. Ez egy heti PPZ. Ha a pin "orra" joval felette van de a gyertya 1.0500 alatt zar, az egy jo jel arra hogy eros visszautasitaba utkozott az ar 1.0500 felett, vagyis az eladok kerultek tobbsegbe.

A pin alatt kozvetlenul ott van az 1.0400 napi PPZ ami meg a heti grafikonon is latszik. (azert nem nevezem hetinek az 1.0500 kozelsege miatt.

Az ar jelenleg a ket zona kozott van. 1.0400 alatt nem sokaig erezte jol magat.

Sokan gondoljak ugy hogy, ok, van itt ez a pin, nem is olyan csunya, igaz hogy nem egy A++, de most van eselyem ujra nyitni ra, mert az ar visszatert az aljahoz.

Szamomra tobb okbol is santit ez.

1. Valamiert egyszer elpasszoltuk, vagy lemaradtunk rola. Az azert valoszinu hogy mindenki eszrevette ezt aznap zaras utan, megsem nyitottunk.

2. Latjuk hogy 1.0400 milyen hatassal van a piacra.

3. Ismerjuk a mondast, busz utan nem szaladunk, jon majd masik
Kergetni egy lehetoseget nagyon artalmas a fegyelmunkre es kovetkezetessegunkre. Ha nyero lesz az talan meg artalmasabb hosszu tavon, mivel ezek idegzik be a "helytelen" viselkedest.

Legyen egy tervunk es ragaszkodjunk hozza. el sem hiszitek milyen fontos ez.

Hozza kell hogy tegyem, amit leirok, az az ahogy en csinalom. Nem mondom hogy ez a tokeletes vagy jobb mint barmi mas, csak nekem ez mukodik. Megszabom magamnak a hatarokat amin belul tevekenykedek, ezzel kizarok, elkerulok egy csomo pszichikai dolgot mint ketkedes, bizonytalansag, frusztracio stb... Nem latok mas utat ahhoz hogy folyamatosan hozzak egy szamithato eredmenyt. Egyszeruen tul nagy a csabitas hogy odaadd a penzed mindenfele ketes lehetosegre...

Udv,

HWT
HWTrader nem elérhető   Válaszol idézettel