Idézet:
Fxpadavan eredeti hozzászólása
Sziasztok!
Hwtrader kíváncsi lennék a véleményedre, hogy Te hogyan látod.
Én ezeket nem kereskedtem az alábbi okok miatt:
A gbpnok nem érintette a 9000-t csak közel volt hozzá, és nem is pipre engulfing .
A gbpjpy érintette a 150-et, de jobban tetszett volna ha új csúcsot csinál fib 50 körül felszúr és 150 alatt zár.
Azért kérdezem mert mindkettő szépet mozdult utána.
Köszönettel:
FXP
|
"Azért kérdezem mert mindkettő szépet mozdult utána."
Ez foglalja a legjobban ossze miert nehez kereskedni. Rengeteg gyertyat latsz ami nem tokeletes, kicsi vagy valamiert nem felel meg, de amikor latod hogy milyen mozgasok tortenhetnek utanuk, akkor raharapsz a kovetkezore. Nana hogy az pedig kivagja a stoppodat egy teljes gyertya veszteseggel.
Nem konnyu megallni, hogy az ilyenekre ne ugodjunk, de muszaly megtanulni.
GPBJPY
A piac elkepesztoen oldalazott. Nem mondom, van aki lepett erre a gyertyara es haszonnal zart. Ha tapasztalt vagy akkor ez megy, ha nem, akkor a legtobb esetben ezek csak a stoppodat utik el
A GBPNOK jobban tetszik. Ez egy DBLHC. Ha erintette volna a nagy kerek szamot alatta, akkor ha kereskednem a part, biztos nyitok ra. Igy inkabb elpasszoltam volna.
Nem szabad hogy zavarjon ha esetleg lemaradsz valamirol. A piac soha nem all meg es uj lehetosegek mindig jonnek. A kerdes az, hogy lesz-e addig szamlad hogy kihasznald
HWT