Idézet:
calen eredeti hozzászólása
A scalpereket úgy tűnik sehol se szeretik. A legtöbb helyről hasonló sunyiságokkal üldözik el őket. Én végülis a FXCM-nél kötöttem ki. Ez se jó, de itt nincsenek megmagyarázhatatlan tüskék, késedelmes teljesülés, meg mininum stoptáv. Van helyette limitált pozícióméret és hektikus spread. Az EURUSD 2.2-2.5 pip között változik, ami elég zavaró méretű egy scalpernek. A mini számlán meg 0.1-1 lot között lehet méretezni a kötéseket. De mérlegelve az előnyöket és a hátrányokat még ez tűnt a "legjobbnak".
|
Ez a retail brókerek "átka".Viszont ha belegondolsz, nélkülük a kisspekik labdába sem rúgnának. Nézd meg az ECN brokiknál milyen tőkekövetelmények vannak, bár megjegyzem adnak is érte valamit. Náluk nem lesznek tüskék, és biztosan kiteszik a valós piacra a megbízást. Olcsóbbak is(általában), mert nem spreaddal dolgoznak. Viszont le kell tenni pár tízezer dollárt a számlára.....
Az sem véletlen, hogy egy amcsi brókernél 25000 usd alatt csak korlátozott daytrade van. Tudják ők azt, hogy miért.......
A retail nem rak korlátot, hivatalosan legalábbis nem majd megoldja másképpen. Egyébként van olyan aki le is írja, szerinte ki számít scalpernek és mivel sújtja, van aki meg úgy van vele, hogy majd megtudja az ügyfél, hogy mi számít annak.
Szóval tényleg úgy van vannak a rosszak meg a nem annyira rosszak. Szerintem az Alpari és az Oanda is a nem annyira rosszak közé tartozik, most függetlenül attól, hogy az Oanda nem fogad be számlákat, aminek mint írtam rebesgetik, hogy van oka.