Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-04-08, 14:11   #9 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.272
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Szilaj eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Köszi a segitséget Sidius!
Amugy máshol is olvastam a hozzászólásaidat,és tőled lehet a legtöbbet tanulni!
Azért néha csodálkozom,hogy van ilyen ember,aki ennyi mindent megoszt a kezdőkkel!
Nem csak az univerzum,hanem én is meghajlok elötted!
Köszönöm az elismerő szavakat, de azért nem teljesen így van, hogy tőlem lehet a legtöbbet tanulni! HWTrader sokkal többet adott ennek a fórumnak szerintem mint én. Például megosztott egy olyan stratégiát (bár nem ez az a topic ahová ezt le kellene írnom, csak ha már itt vagyok válaszolok a stratégiásban feltett kérdésedre), amit hiányoltál. Nézd meg és sajátítsd el, mert kívánni sem lehet annál egyszerűbb stratégiát, ami eredményes is. Ráadásul részleteiben végigvette az elemeit. Minden benne van ami fontos az eredményes kereskedéshez, és fontos a technikai elemzésből és bizonyos, hogy jól is működik!
Felesleges még vagy 5 alapszisztémát ide még leírni, főleg, hogy a legnagyobb része az alapszisztémáknak megtalálható a neten (más kérdés az eredményességük).