Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-05-08, 20:01   #14 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.272
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás A miért!

Olvasgattam a Forexegyetemnél az utolsó hozzászólásokat( egésszen konkrétan StLui és P. Péter utolsó beírásait), és eszembe jutott valami, amit nem akartam odaírni, meg inkább ennek a topicnak a témaköre, azaz pszichológia, illetőleg a személyiségfejlődés témaköre. Sokan a stratégiákra koncentrálnak, pedig még adott stratégiáknál is fontosabb, az, hogy az ember pszichológiailag képes vagy sem hozzáfejlődni a tőzsdéhez. Ugyanis bármilyen stratégiát kap a kezébe valaki, bármennyire is tudja, látja, hogy működőképes, mindaddig amíg nem képes a személyiségében és gondolataiban átfejlődni, szerintem ezen a területen nem lehet sikeres. Sőt kijelenthetjük, hogy bármilyen területen akkor lehet sikeres, ha a személyisége hozzáidomul az adott területhez. Teljesen mindegy, hogy mi az. Készítettem egy kis rajzot ami tulajdonképpen nem az én találmányom, de jól illik a tőzsdéhez. Azt ábrázolja, hogy tudatilag mi különbözteti meg a sikeres kereskedőt a sikertelentől. Azt szeretném megkérdezni bárkitől, akárkitől, hogy mit olvas le a képről, azaz a kép hogyan ábrázolja a sikertelenséget és a sikerességet?

A kiindulópont legyen mondjuk az, hogy adott két kezdő kereskedő mondjuk Gyurka és Hurka , és mindkettő elindul az úton("A" pontból), és mondjuk évek múltán az egyikük sikeres lesz a másikuk nem vagyis csak egyikük jut el a "B" pontba. A miért ott van a rajzon! Szóval miért?

Pekka!

A te válaszod is ott van!
Csatolt kicsinyítések
tozsdepszichologia-befektetoknek-pszichologia.jpg  

Utoljára módosítva: sidius által : 2010-05-08 20:03 Oka: Hát mert elírtam az egyik nicket!
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel