Téma: KEG Nyrt.
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-07-14, 10:11   #21 (permalink)
stock
Tag

Összes hozzászólás: 98
Hírnév szint: 3
stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Én a helyedben még most se nyúlnél a KEG-hez. Nézd vissza mi volt itt jó 1 évvel ezelőtt!

1800-as árfolyamról beszélünk, majd 1200 körüli bentragadásról. Aztán jönnek a 600 körüli árak, ami már nagyon kedvezőnek tűnhez, ha csak azt nézed mennyi volt előtte.
Most lent vagyunk 200 közelében, azaz egyesek itt lehet a pénzük 90%-át elbukták. Miből gondolod, hogy ez nem ismétlődhet meg?
Nem véletlen az ilyen hatalmas esés. Ez a KEG nem való mezei embereknek, mert sokkal jobban megégethetjük vele magunkat, mint bármi más részvénnyel.

Az pedig, hogy folyamatosan nagyobb befektetők vásárolják nézőpont kérdése. Ha ez előző tulajdonosok öntik a piacra a részvényeket és azt valaki nyomott áron megveszi, inkább tűnik nekem fordított előjelű történetnek.

Arról már nem is beszélve, hogy az "N-JOY MÉDIA" Kft., a Solymász-95 Kft. és a Koppány Köve Kft. nekem nem tűnik komoly tulajdonosi háttérnek.
Valaki itt a háttérben alaposan keveri a sz..t és mások szerencsétlenkedésén szépen kaszált.

A közeli ismerősödnek javasolom, hogy ne rajtad keresztül próbálja menteni a bőrét! Te nem fogod neki felverni az árat.
Én óva intelek tőle, hogy belevágj!

Ha mégis megteszed, akkor előre határozz meg magadnak egy stop szintet, ami neked még belefér. Rulett is bejöhet, tehát akár KEG-en is nyerhetsz.
stock nem elérhető   Válaszol idézettel