Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-08-11, 19:49   #10 (permalink)
Porter
Tag

Porter logója

Hely: London
Összes hozzászólás: 49
Hírnév szint: 2
Porter a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
calen eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia! Ugyan nem Terenchill vagyok, de tavaly nagyrészt az e-mini SnP-vel kereskedtem M5 felbontásban a GLOBEX-en. Sikertelenül.
Egy dolgot tudok biztosan állítani: ötpercesen a forgalom extrém megszaladása nagyon megbízhatóan mutatja a mozgás végét. Arra sajnos már nem emlékszem, hogy ezt hány darabra lőttem be. Talán 50-70000 db öt perc alatt.
A fő trend irányába mutató M5 szinttörések és trendtörések közben/után szoktak lenni kis visszahúzások, amik sokszor csak egypercesen látszanak jól. Lényegében apró 1-2-3 belépőkről van szó. Ha ilyet látsz, az nagyon jó. Heti néhány alkalommal lehet ilyet találni. Ha ez is törik, mehet a trade.

Én ott szúrtam el, hogy melós fejjel álltam neki és kényszeresen kereskedtem, mert azt szoktam meg, hogy muszáj tenni valamit, ha előbbre akarok jutni. Ha e-miniken tolod, akkor hozzá kell szoknod, hogy M5-ön is csak heti néhány tréded lesz. Ha az Interactive Brokersnél fogsz kereskedni, akkor lemehetsz M1-ig és akkor az első két órában találhatsz egy-két jó lehetőséget.
Ha magasabb idősíkon akarod csinálni, akkor viszont nagyon vastagnak kell lenned és akkor már inkább az ETF-eket javaslom.
Szia!

Tudsz valamit meg ajanlani az S&P melle?
En este az utolso harom oraban tudok kereskedni az Usa piacon, Thinkorswim-nel van szamlam. Csak az amerikai johet szamitasba. Minden tapasztalatot vagy otletet szivesen olvasok.

Koszi
Janos