Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Brókercégek

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-07-25, 15:27   #251 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 30
Hírnév szint: 4
GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
turigergely eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tudna valaki segíteni hogy melyik a leggyorsabb pénzkivét a plus500 nál?
Mastercard kártyáról fizettem be a letétet,és ahogy olvastam Mastercardra nem fizetnek ki.
Elindítottam a moneybookers számlámra több mint egy hete pénteken a kifizetést de még mindig függőben van.
Mi lenne ha megkérdeznéd az ügyfélszolgálatot ? :-)
Régi 2010-07-25, 17:23   #252 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 269
Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Ahogy én itt olvastam még az is lehet, hogy sehogy sem adják ki a pénzt.
Kisbefektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-07-28, 21:03   #253 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
nikike88 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Nem csak demóban lehet játzani ha érvényesíted a telefon számod kapsz 5000ft-ot.
nikike88 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-29, 07:05   #254 (permalink)
Gio
Szenior tag

Gio logója

Hely: Ausztria
Összes hozzászólás: 466
Hírnév szint: 3
Gio már nem kispályás.Gio már nem kispályás.Gio már nem kispályás.
Alapbeállítás

Újra van plus500 reklám a blogban! Harzol neee:-))
Gio nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-29, 09:42   #255 (permalink)
Adminisztrátor

Összes hozzászólás: 207
Hírnév szint: 10
harzol a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én nem engedélyeztem újra. Elvileg le van tiltva a plus500.com. Vagy más domain címmel hirdetnek, vagy fogalmam sincs mi van.

Körbenéztem és most nem látok plus500 reklámot. Te merre láttad?
harzol nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-29, 10:20   #256 (permalink)
Gio
Szenior tag

Gio logója

Hely: Ausztria
Összes hozzászólás: 466
Gio már nem kispályás.Gio már nem kispályás.Gio már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Én nem engedélyeztem újra. Elvileg le van tiltva a plus500.com. Vagy más domain címmel hirdetnek, vagy fogalmam sincs mi van.

Körbenéztem és most nem látok plus500 reklámot. Te merre láttad?
Nálam most is itt figyel ebben a topicban a 252 és 253 bejegyzés között.
Gio nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-07-29, 10:23   #257 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Gio eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Nálam most is itt figyel ebben a topicban a 252 és 253 bejegyzés között.
nálam IForex van
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-05, 19:42   #258 (permalink)
Új tag

fx_capa a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Akkor én is megírom a tapasztalataimat a pénzmozgásokról, gondolom ez érdekli a legtöbb olvasót. Befizettem Mastercardról 35000 Ft-t, ez rögtön megjelent az egyenlegemben. Telefonos bónuszt és az első 100 dollárért járó bónuszt (FIRST 100) jóváírták, igaz ezekhez elég sokat kellett kötni (gondolom megérte nekik). Sikerült megháromszoroznom a pénzt kb. 2 hónap alatt, ezért úgy döntöttem kiveszem, amit betettem. Csináltam egy moneybookers számlát, amit dollárban vezetek, mert a befizetésnél is dollárban terhelték meg a bankszámlámat. Hétfőn indítottam 50000 Ft-os kivétet, csütörtökre teljesítették. Csak ezt most nem dollárban, hanem forintban küldték, de a moneybookers elég jól váltotta dollárra. Szóval 4 nap alatt megjött a pénz (nem tudom máshol mennyi ideig tart), lehetne gyorsabb is . Végeredményben mindent rendben találtam.
fx_capa nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-14, 20:29   #259 (permalink)
Új tag

mihaly87 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Nem indul a plus500 szoftver

Sziasztok!

Letöltöttem a Plus500 windows alapú alkalmazását. A programot elindítom, beírom az e-mail-t és a jelszót, majd megnyomom az elküldést, és nem akar bejelentkezni a program. Kellene hozzá még valami Java alkalmazás, vagy direktx, esetlek a tűzfalon kell állítani vagy a vírusírtót kell kikapcsolni?
Várom a hasznos infókat
plus500-velemenyek-plus500.jpg
mihaly87 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-14, 20:50   #260 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 269
Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Lehet vissza kellene olvasnod ezt a témát.
Az istenek szerethetnek, ha nem engednek belépni a plus500-ba. Te vagy a szerencsés, hisz az jár jól, aki el tudja kerülni ezt az egészet.

Tényleg olvass vissza. Hagyni fogod utána a fenébe a plus500-at!
Kisbefektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-15, 17:19   #261 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.381
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
mihaly87 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Letöltöttem a Plus500 windows alapú alkalmazását. A programot elindítom, beírom az e-mail-t és a jelszót, majd megnyomom az elküldést, és nem akar bejelentkezni a program. Kellene hozzá még valami Java alkalmazás, vagy direktx, esetlek a tűzfalon kell állítani vagy a vírusírtót kell kikapcsolni?
Várom a hasznos infókat
Csatolás 724
Javasolom az innen-onnan összeszedett információk helyett az ügyfélszolgálatot. Ha van ilyen.....
Régi 2010-08-19, 14:00   #262 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Egyébként ránéztem az oldalukra, és látom, hogy már FSA reg.számuk is van, meg londoni irodájuk is. Szóval úgy tűnik igyekeznek előrelépni és ez mindenképpen pozitív. Megnéztem az FSA számot, az rendben van:

http://www.fsa.gov.uk/register/firmRefSearch.do
Régi 2010-08-19, 17:55   #263 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 101
kismentor már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.kismentor már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Még a végén rendes broki lessz belőlük?
kismentor nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-20, 11:44   #264 (permalink)
Szenior tag

butcher logója

Hely: Győrtől 20 km-re
Összes hozzászólás: 167
Hírnév szint: 2
butcher már nem kispályás.butcher már nem kispályás.butcher már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
kismentor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Még a végén rendes broki lessz belőlük?
Tényleg, érdemes lesz figyelgetni a visszajelzéseket.
butcher nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-20, 13:29   #265 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Ha pozitív változás van, akkor azt el kell ismerni!
Régi 2010-08-22, 17:50   #266 (permalink)
Új tag

Hely: Székelyföld
Összes hozzászólás: 9
székely a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Affiliate

Jó napot / Sziasztok !

Kb. 2 hete kattantam rá a Plus 500-as lehetőségre,tehát nagyon zöldfülű vagyok ebben a témában,és bocsánat,ha néhány laikus marhaságot írok le.
Eddigi tapasztalatom:
- számomra ez a Forexes dolog nem más mint egy "sportfogadás"- tippelsz,és vagy nyersz,vagy nem.Akár a focimeccsekre.
- lehet,hogy csak nekem tűnik úgy - kiindulva a sportfogadási dolgokból-hogy ennek is lesz egy nagy bummja,éppúgy mint az online fogadóirodáknak,bagy éppenséggel a pókernek.
-tudomásom szerint ez a "fogadási" típus még Székelyföldön gyermekcipőben jár,nagyon "zsiráful néznek " rám,amikor azt mondom, hogy néha tőzsdézni szoktam.( egyszer majd elmesélem önöknek/nektek a zsiráf és a székelybácsi viccet). Ennek kapcsán, nálatok Anyaországba mi a helyzet ?

Kiindulva,ez a forúm arra jó,hogy elősegitse,hogy pénzt lehessen nyerni a tőzsde és melléktermékei által (ezt valamelyik h.sz-ben olvastam,még az 1 vagy 2 oldalon)

Kérdéseim:
1. Valakinek van-e tapasztalata,hogyan is mükődik az affiliate program ? (tudott e már kivenni pénzt belőle)
2. Igaz-e a meglátásom,hogy még a nagy bumm ezután jön,amikor ez a gazdasági válság mélyülni kezd ? (mindenkinek szüksége van egy kis mellékjövedelemre)
3. Ez már a fórum üzemeltetőjének szól: weblapomra tehetek-e hivatkozást erre a fórumra ?

Egyelőre ennyi.

Tisztelettel,
Portik László
székely nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-23, 07:39   #267 (permalink)
Szenior tag

butcher logója

Hely: Győrtől 20 km-re
Összes hozzászólás: 167
butcher már nem kispályás.butcher már nem kispályás.butcher már nem kispályás.
Alapbeállítás

Idézet:
székely eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Jó napot / Sziasztok !

Kb. 2 hete kattantam rá a Plus 500-as lehetőségre,tehát nagyon zöldfülű vagyok ebben a témában,és bocsánat,ha néhány laikus marhaságot írok le.
Eddigi tapasztalatom:
- számomra ez a Forexes dolog nem más mint egy "sportfogadás"- tippelsz,és vagy nyersz,vagy nem.Akár a focimeccsekre.
- lehet,hogy csak nekem tűnik úgy - kiindulva a sportfogadási dolgokból-hogy ennek is lesz egy nagy bummja,éppúgy mint az online fogadóirodáknak,bagy éppenséggel a pókernek.
-tudomásom szerint ez a "fogadási" típus még Székelyföldön gyermekcipőben jár,nagyon "zsiráful néznek " rám,amikor azt mondom, hogy néha tőzsdézni szoktam.( egyszer majd elmesélem önöknek/nektek a zsiráf és a székelybácsi viccet). Ennek kapcsán, nálatok Anyaországba mi a helyzet ?

Kiindulva,ez a forúm arra jó,hogy elősegitse,hogy pénzt lehessen nyerni a tőzsde és melléktermékei által (ezt valamelyik h.sz-ben olvastam,még az 1 vagy 2 oldalon)

Kérdéseim:
1. Valakinek van-e tapasztalata,hogyan is mükődik az affiliate program ? (tudott e már kivenni pénzt belőle)
2. Igaz-e a meglátásom,hogy még a nagy bumm ezután jön,amikor ez a gazdasági válság mélyülni kezd ? (mindenkinek szüksége van egy kis mellékjövedelemre)
3. Ez már a fórum üzemeltetőjének szól: weblapomra tehetek-e hivatkozást erre a fórumra ?

Egyelőre ennyi.

Tisztelettel,
Portik László
A forexnél teljesen mindegy, hogy milyen a gazdasági helyzet, lesz-e bumm, vagy nem. Mindegy, hogy emelkedünk-e, vagy esünk. Ha valaki ismeri a szabályokat, akkor esőben is ugyanúgy lehet kereskedni, mint emelkedőben. A tőzsdénél más a helyzet, mert nem minden bróker engedi a shortolást, vagy ha engedi is vannak szigorú megkötések. Így a tőzsdén könyebb emelkedőben pénzt csinálni. De csak ezért.
butcher nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-23, 10:35   #268 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Idézet:
butcher eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A forexnél teljesen mindegy, hogy milyen a gazdasági helyzet, lesz-e bumm, vagy nem. Mindegy, hogy emelkedünk-e, vagy esünk. Ha valaki ismeri a szabályokat, akkor esőben is ugyanúgy lehet kereskedni, mint emelkedőben. A tőzsdénél más a helyzet, mert nem minden bróker engedi a shortolást, vagy ha engedi is vannak szigorú megkötések. Így a tőzsdén könyebb emelkedőben pénzt csinálni. De csak ezért.
Szerintem a bummnál arra gondolt, hogy ugyanúgy mint mondjuk az online sportfogadásban is megtörtént, azaz hirtelen robbanásszerű fejlődésnek indult a piac, és egyre többen kezdtek el foglalkozni vele, megjegyzem nem tudom mekkora sikerrel!
Ez a bumm szerintem forex szempontból itt van, vagy nagyon közel mert itt is tényleg egyre többen kezdenek vele foglalkozni, egyre több cég nyit online vagy élő képviseletet az adott Közép-európai országban...stb. Persze a sikeresség itt is kérdéses.
Ráadásul a bónuszkínálat (pl. Alpari vagy éppen a Plus500) a a számlanyitásra, szerintem egyértelműen a sportfogadó irodákra volt jellemző, tehát onnan is jöhetett az ötlet.
Régi 2010-08-23, 17:41   #269 (permalink)
Új tag

Hely: Székelyföld
Összes hozzászólás: 9
székely a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Köszönöm a hozzászólásokat.Megjegyzéseim :
- A forex-es kifejezés laikus számára olyan lett,mint a gyermekpelenka,minden pampersz,elnézést,ha összevonunk néhány dolgot.( tudom, hogy önök most egy kicsit a hajukat tépik,hogy mennyi kezdő és naiv lepi el a piacot,akik nem ismerik a szaknyelvet,halvány fogalmuk sincs,hogy mivel eszik,stb - és a buta ember néha sokkal veszélyesebb,mint egy ellenség)
- Igen a nagybummra aképp gondoltam ahogy "Sidius" h.sz-ben írta.Szerintem a szerencsejátéknál is két szereplő nyer állandóan : a fogadóiroda, és a dealer. A szerencsejátékos,ritkán,és néha jól...de inkább örökösen reménykedik,hogy nah...most lesz egy jó fogás. (amúgy a sportfogadásnál, a google irja be ezt a szót,és nézze meg,hogy az első poziciókba egy dealer oldal oldala jelenik meg)
Volt toto mánia a 80-as években,aztán lottóláz,nálunk Romániában bingománia,aztán a tavaly jött a pókerláz...az idén pedig ahogy nézem kezd beindulni ez a forexes láz.
Szerintem itt az első körben három csoport fog jól járni:
- a fogadó irodák (ezeknek mi a szakmegnevezésük)
- a dealerek egy kis mértékben
- a tanfolyamszervezők- jó busás mértékben,mert pszihikailag mindenki hajlandó arra,hogy olyan dolgot tanuljon meg,amely sok pénzt hoz ,kevés időben. (Lehet,hogy tévedek,de ez az én meglátásom).
Továbbra is marad az első h.sz-be feltett kérdésem:
- van valakinek valamilyen tapasztalata,hogy a Plus 500-nál,az affiliate program mennyire komoly : székelyül : fizetnek vagy sem.
székely nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-23, 18:01   #270 (permalink)
Szenior tag

StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
székely eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Továbbra is marad az első h.sz-be feltett kérdésem:
- van valakinek valamilyen tapasztalata,hogy a Plus 500-nál,az affiliate program mennyire komoly : székelyül : fizetnek vagy sem.
Akinek volt-van velük kapcsolata, és jár ide, az biztos leírta már ebbe a topicba a meglátásait velük kapcsolatban.

Off: mi az az "affiliate" ? google-ban azt találtam "partner", akkor ez partner program?
Régi 2010-08-23, 18:35   #271 (permalink)
Szenior tag

moszad logója

Összes hozzászólás: 208
moszad a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Akinek volt-van velük kapcsolata, és jár ide, az biztos leírta már ebbe a topicba a meglátásait velük kapcsolatban.

Off: mi az az "affiliate" ? google-ban azt találtam "partner", akkor ez partner program?
Partnerprogram. Az Alparinál biztos van , mert akiken keresztül nyitottam számlát ők kapnak a kötéseim után jutalékot. Ha jól emlékszem 0.5 pip kötésenként a jutalék amit nem tőlem vonnak hanem a brokitól. -legalábbis a szerződésen ez volt.
Az, hogy a plusz 500- nál van-e ilyen azt nem tudom de ahogy itt olvastam az ügyfelenek sem fizetnek, miért fizetnének a partnereknek.
moszad nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-08-23, 20:13   #272 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
moszad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Partnerprogram. Az Alparinál biztos van , mert akiken keresztül nyitottam számlát ők kapnak a kötéseim után jutalékot.
Ja hogy ez, értem, köszi!
Régi 2010-09-03, 16:40   #273 (permalink)
Új tag

F0R3WER a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

forex láz?

örülj neki itt sem a semmiből lesz a pénz.. itt is mások pénzét nyered el.

minél többen játszák annál több pénz mozog valakinek veszteni is kell ahhoz hogy te nyerj.
én személy szerint 3 éve foglalkozom devizapiaccal..
kisebb sikerekkel megyeget. van egy bankár ismerősöm ő tényleg ért hozzá szép pénzeket keres igaz nem a pluss500 nál... hanem egy svájci banknál. de hát oda kell is 5000 dolcsis alaptőke.

Mi meg maradjunk csak a plussz500 nál. én személy szerint még az etorot ajánlom.. ők nagyon devizáznak csak arany olaj meg ezüst van árucikk. de a tőkeáttétek akár 400 ra emelhetők ami daytradereknek nagyon hasznos tud lenni. minden héten van egy kis bajnokság az első 100 trader kap némi bónuszt. régebben 50 dolcsi volt ujabban 250. ha bejutsz az első 100 ba hét végére megkapod a jogosultságot. min 50 dolcsi tőke kell az induláshoz. ha felteszed a számládra és van bónuszjogod a top 100 miatt akkor 2 napon belül a számládon a megnyert 250 dolcsi is.
+ látsz egy statisztikát.. ill többet. ki tudod választani és a top 10 kereskedési cikket/devizapárt megmutatják és azt hogy milyen arányban adják veszik. ez kezdőknek nagyon jó mert átláthatod hogy a rutinosabbak mikor mivel kereskednek.

bár ami számomra nagy hátrány azon a felületen.. hogy kevés infót közölnek és magadnak kel utánaszámolni meg utánajárni mindennek... ellenben a plus500 al. szerintem itt elég infót közölnek ahhoz hogy az ember átlásson minden lényegest.

visszaolvastam és látok marhaságokat. A FOREX NEM SZERENCSEJÁTÉK!!!!
NEM FOGADÁS VAGY BÁRMI HASONLÓ!!!

http://devizatozsde.blog.hu/2007/08/...16e9827ed13898

ajánlom figyelmetekbe sok okosságot mond. ehhez érdemes tartani magad!!

nincs olyan h mindig nyersz!! de ha jól korrigálod mellé a veszteséget akkor profitálhatsz.

remélem érthető voltam sok sikert mindenkinek
F0R3WER nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-25, 13:44   #274 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 4
Azúreus a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás kezdőknek

Idézet:
Winti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A pus500-on kereskedtem eddig. Sajnos, nem pár forinttal. Eddig is gyanús volt, hogy vadászat folyik náluk a stopokért, de mostanság bizton állíthatom. Leírom, hogy jártam velük. Így bárki eldöntheti mennyire megbizható cég. Nem voltam bekapcsolva, ezalatt lezárták az összes pozíciómat. Eltünteték a pénzt. Persze a lezárt pozícióknál sem jelenik meg amiket lezártak. Lenyulták a pénzem. Mintha nem is lett volna. Levélre nem reagálnak. Nem náluk nyertem, ez a saját betett pénzem volt. Ha fer lenne a cég ott lenne a közel 1 milló a lezárt pozicióknál. Mert eddig még a -700ft is megjelent.
1. ha 80-szoros vagy 100-szoros a tőkeáttét és nem bírja a tőkéd, elég hamar le tudod nullázni az egyenleged, ezért nem a brókercéget kell okolni. Javalsom, hogy mikor új pozíciót nyitsz, nézd vissza, hogy az elmúlt néhány napban/hétben/hónapban kb mennyire ingadozott az árfolyam, mennyi volt a minimum érték amire lecsökkent, stb. Pozíció nyitása előtt állítsd be erre a veszteség ablakot, és nézd meg mekkora összeget ír ki. Ha sokkal nagyobbat, mint amekkora a kezdőtőkéd, akkor túl nagy elmozdulás esetén egyszerüen lenullázod magad, így nem nagyon tud visszamozdulni nyereségbe.
2. a "zárt pozíciók" fülecskénél (closed positions) rá lehet keresni napra pontosan, hogy mikor mennyi a nyereséged/veszteséged, ez időnként lenullázza magát, általában akkor amikor a windows letölti az automatikus frissítéseket. Újra állítsd be a dátumot amikortól látni akarod és ott lesz az. Ez nem a nyereségedet tünteti el, ez csak egy lekérdezés ami alapján meg tudod nézni mennyit kerestél vagy vesztettél. Ha nem állítod be újra, a brókercég nem fogja megcsinálni helyetted, szintén nem a másikat kell okolni.
3. mielőtt élesben kereskedsz... tanuld meg használni a demóprogramot. Nagyon le van egyszerüsítve, én is lenulláztam egy-két demószámlát, aztán rájöttem, hogyan is megy ez az egész. Ha élesben kezded el megtanulni, akkor az igazi pénzt fogod eltüntetni ameddig a tanulási folyamat tart. Szintén nem a brókercég tehet róla.
4. csak lassan. Annyi pénzzel nyiss pozíciót, amennyit a tőkéd még elbír. Ha 30ezer forinttal kezdesz, legyél türelmes, ameddig meg nem duplázod, esetenként 200-300 forintokat fogsz keresni, esetleg néhány ezret. Ha azonnal annyit akarsz keresni mintha hétszámjegyü összeggel kereskednél, egyszerüen lenullázod magad majd a brokercéget fogod anyázni hogy megloptak. Ha van már a számládon 2-300000 forint, azzal már meg lehet keresni a magyarországi minimálbért naponta, persze apránként, és akkor, ha annyi időt és odafigyelést is szánsz rá, mintha ez lenne a foglalkozásod.

Többedszerre is azt látom, hogy az emberek nem akarják megtanulni a program használatát, azonnal és sokat akarnak keresni, és ennek ellenére nem hajlandóak időt szánni rá. Mivel keresnél sok pénzt úgy, hogy csak időnként odanézel, hogy kész van-e már? (bizonyos tőke birtoklása után, de ez így jól hangzott ))))

Még egy jó tanács: vegyétek a fáradtságot és csináljatok elemzéseket az eddigi adatokból. Hasraütés-szerüen tözsdézve könnyü elveszteni a teljes vagyonod és ezzel elvenni mások kedvét is.

Egyébként a plus500-nál nekem nem volt semmi probléma a pénz kivételével. Annyival lehet probléma, hogy amit minimum ki tudsz venni, az (most nem tudom hirtelen hogy 45-vagy 55 ezer forint) de az 5ezres bónuszt vagy az ebből megcsinált 40ezer forintot ne akard levenni róla, mert nem fogja engedni a rendszer. A letét után kapott bónuszt szintén nem tudodlevenni, ameddig nincs meg a megfelelő számu kereskedöi pont.
Azúreus nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-25, 13:49   #275 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 4
Azúreus a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Még annyit a végére, a stop loss-al kapcsolatban, hogy mivel az árfolyam egész nap ingadozik, ha túl alacsonyra állítod be a veszteséget, valószínüleg a veszteséget sokkal hamarabb fogja elérni, mint a bellított nyereséget. Így folyamatosan csak veszteni fogsz. A pozícióidat nem a brókercég zárta le, hanem az árfolyam elérte azt az értéket, aminél beállítottad hogy zárjon a pozíció.
Azúreus nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-27, 05:25   #276 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 5
gfranco a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás plus500

Sziasztok, én új vagyok itt!

Nekem tetszik ez a Plus500, de attól félek, hogy nem fognak fizetni, ha elérek egy bizonyos összeget. :/ Mert ugye van akinek most fizetnek, van akinek nem. Kicsit bizonytalanságban vagyok, hogy elkezdjek-e itt kereskedni! Tudnátok ebben segíteni? Érvek, ellenérvek?
gfranco nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-27, 05:47   #277 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 30
GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.GG_FOREX már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
gfranco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok, én új vagyok itt!

Nekem tetszik ez a Plus500, de attól félek, hogy nem fognak fizetni, ha elérek egy bizonyos összeget. :/ Mert ugye van akinek most fizetnek, van akinek nem. Kicsit bizonytalanságban vagyok, hogy elkezdjek-e itt kereskedni! Tudnátok ebben segíteni? Érvek, ellenérvek?
Én nem ismerem a céget és nem is ahhoz szólnék hozzá.

Először attól félj hogy elérsz-e egy "bizonyos összeget" :-)

De ha ilyen félelmed van a céggel szemben, akkor válassz másikat. Itt a fórumon is ajánlottak már több céget is. ezt éppen nem.
Régi 2010-09-27, 07:51   #278 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 6
Jóreménység a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én már közel 1 éve használom a programot. Már akkor is kereskedtem vele, amikor még ciprusi offshore cég volt. Semmi problémám nem volt a pénzkivétellel és most, hogy már az angliai pénzügyi szervek is bejegyezték szerintem bárki kereskedhet náluk.
Jóreménység nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-27, 07:55   #279 (permalink)
Új tag

Jóreménység a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Pár napja, amikor a FED kamatdöntő ülést tartott meglehetősen nagy erősödésbe kezdett az euro a dollárral szemben. Számítottam is rá ezért beállítottam vételi és eladási pozíciót is. Nos olyan gyors volt a változás, hogy a rendszer nem tudta lekövetni így vásárolni is csak sokkal magasabb árfolyamon tudtam. Kérdésem az lenne, hogy más kereskedői rendszereknél is bekövetkezhet ez a probléma?
Jóreménység nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-27, 09:53   #280 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Értem, hát hogyha meg lehet oldani, hogy megbízható a cég (plus500) és ebből következik, hogy ki is lehet venni a pénzt amit esetleg keresett az ember, akkor minden rendben van. Kicsit hiányosnak tartom, hogy csak egy fax és egy e-mail cím van feltüntetve az oldalukon.

Hallottam olyas fajta gondolatot is, hogy nem szereti a cég azt, ha valaki kevés ideig tart nyitva egy pozíciót (pl. 2-4 percig). Azt mondták ezzel kapcsolatban, hogy ilyet nem nagyon szabad csinálni. Most ez mennyire reális, hogy ilyet szabad-e vagy sem? Sztem szabad, mivel az ember a saját pénzével úgy bánik ahogy akar, és nem úgy ahogy mások meghatározzák azt. Várom a válaszokat!

gfranco
Régi 2010-09-27, 13:40   #281 (permalink)
Új tag

ratoti a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Sziasztok! A bátyám javaslatára én is megpróbáltam a Plus500-at. Ingyen bónuszt (5.000HUF)Ő bebukta én csináltam belőle 50.000-et!! Na nézzük meg fizetnek-e ki! Úgy kitiltottak az oldalról mint a huzat. Megszüntették az accountomat, amit csináltam nekik lóvét meg jól lenyúlták! Nem tudom mért szegtem meg azzal a felhasználói szerződést, hogy egy a bátyám után én is regisztráltam egy másik IP címről, másik e-mail címmel, másik telefonszámmal.
Szerintem aki teheti csak játszon a demójukon, de pénzt semmiképp NE TEGYETEK bele!!!
Ez volt a válasz (arra nem vették a fáradságot, hogy normálisan lefordítsák magyarra!-így nehéz lesz meghódítani egy piacot):

Hello,

Köszönjük, hogy felkeresett minket.

Opening Több fiók (XXXX@YYY.hu) szigorúan ellen Használati megállapodás, amelynek akkor adott teljes beleegyezésével a regisztráció.

A fiók továbbra is kikapcsol.

Üdvözlettel,
Jacob
Ügyfélszolgálat
Plus500.com

Hello,

Thank you for contacting us.

Opening multiple accounts (XXXX@YYY.hu) is strictly against our User's agreement, to which you gave full consent upon registration.

Your account will remain deactivated.

Sincerely,
Jacob
Customer support
Plus500.com
ratoti nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-28, 08:12   #282 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 7
ciripp a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás várakozás

Sziasztok!

én kb fél éve kezdtem el játszani a plus500-al.. az 3.000Ft kezdőbónuszból 800.000nél tartok, tegnap rányomtam a kifizetésre, és most várok ha van fejlemény, írom

üdv: c
ciripp nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-28, 12:32   #283 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 344
fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
ciripp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

én kb fél éve kezdtem el játszani a plus500-al.. az 3.000Ft kezdőbónuszból 800.000nél tartok, tegnap rányomtam a kifizetésre, és most várok ha van fejlemény, írom

Szép teljesítmény!
Tudatosan csináltad, vagy "szerencsejátékkal"?
fxtrader55 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-28, 14:41   #284 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

az eleje szerencsejáték volt.. a vége már tudatos..

3.000ből csak szerencsejátékozni lehet

vesztenivalóm nem sok.. max hogy tudják a telszámom, ha nem kapom meg akkor is elszórakoztam vele egy kis időt, ha megkapom akkor meg kánaán
Régi 2010-09-29, 20:30   #285 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 3
amuci a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Tisztelt blogolók!
Tudna e valaki segíteni. Eutaltam egy kisebb összeget a plussz 500-ra, de már másfél hete nem történik semmi, még az emaileimre sem reagálnak, pedig ezelőtt még aznap küldték a választ.
amuci nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-30, 07:39   #286 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
amuci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Tisztelt blogolók!
Tudna e valaki segíteni. Eutaltam egy kisebb összeget a plussz 500-ra, de már másfél hete nem történik semmi, még az emaileimre sem reagálnak, pedig ezelőtt még aznap küldték a választ.
Szia! plus500-nak nem utaltam még, más külföldi cégnek igen, volt ahol 2 hét volt az átfutás.. Egyébként javasolnám a MB használatát
Régi 2010-09-30, 11:08   #287 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 3
amuci a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Én is gondoltam az MB-re de a a feleségemmel közös számlánk van, és már voltak belőle félreértések, mivel a bank a ő nevét szerepelteti én pedig mint "és férje" szerepelek.
amuci nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-30, 11:25   #288 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Engem csak az zavar, hogy egy kicsit mintha komolytalan lenne ez ceg (plus500).
Egy fax meg egy email cim eleg gyenge info elerhetosegkent.
Hogyha fizetnek akkor viszont minden rendben van.
Régi 2010-09-30, 12:38   #289 (permalink)
Új tag

Papper a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Nem tudom honnan szedi mindenki, hogy csak egy fax meg egy email cím van?! Nézzétek meg jobban! Ott van az oldal alján, hogy rólunk!
Ha azt lenyitjátok ott van a vállalat száma, irodai íme.
Itt a link:
http://www.plus500.hu/Help/AboutUs.aspx

Az engem is érdekelne viszont, hogy kiutalják e azt a 800.000ret! Légyszi azt írd meg!
Papper nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-09-30, 15:00   #290 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Én nem rég kezdtem el játszani a bónusz 5000 Ft-tal. Ezért lennék kíváncsi, hogy a cég mennyire fizetőképes?
Régi 2010-10-04, 15:08   #291 (permalink)
Új tag

Smile

Na mi a helyzet? Utalták már a 800 ezredet??? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire korrektek a plus500-nál!
Régi 2010-10-04, 16:26   #292 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Papper eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Na mi a helyzet? Utalták már a 800 ezredet??? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire korrektek a plus500-nál!
Hali!

kaptam egy mailt, hogy:
Az Ön kivéti kérelme feldolgozás alatt van. A Plus500 az átutalást 5-7 napon belül teljesíti, de az Ön kártyáját kibocsátó banktól függően a feldolgozási idő ettől eltérhet.

igaz kártyámhoz semmi köze mert MB-re kértem.. pénteken jár le a 7 nap, addig még bármi lehet.. egyenlőre nem kaptam meg..

Régi 2010-10-05, 10:45   #293 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy megoldható e az esetleg, hogy otthonról egy adott ip címről szoftverrel tőzsdézek mondjuk az alpari-nál, napközben a munkahelyemen viszont ha úgy látom h be kell lépnem és webes felületről jelentkezek be másik ip címről, olyankor mi van? Letiltják a felhasználómat? Vagy ez h működik?
Miért nem lehet 2 különböző gépről bejentkezni ugyanabba az acc-ba? Legalább akkor már MAC-címet figyelnének mert ugye az nem változik, meg ha újra rakod a Windowst is át tudod írni a régire.
Aki tudja írjon!

Üdv
Papper
Régi 2010-10-05, 12:12   #294 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Doki100 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Üdv mindenkinek.
Demo számlát próbálom jelenleg,pár napja,és igazából azt nem értem,hogy a lezárt pozíciók szerint 23 000-t kerestem,és a tőke eléggé apad.Az ügyletek miatti jutalékok összegét meg lehet valahol találni?
Igazából nem néztem meg hogy mekkora összeget adtak a demo számlához,ha valaki meg tudná mondani ,nagyon megköszönöm.
Egyébként tetszik ez a kereskedés,de tényleg eléggé időrabló ez is.
Doki100 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-05, 13:51   #295 (permalink)
Tag

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 59
Máté a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás kifizetés

Sziasztok!
Azt hallottam, hogy 50eFt alatt nincs kifizetés, ez mennyire igaz?
Jó kereskedést!
Máté nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-05, 14:08   #296 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Doki100 és Máté!

Egyben válaszolnék ha nem probléma!

Az ilyen jellegű kérdésekkel érdemes az ügyfélszolgálathoz fordulni, mert bármilyen máshonnan szerzett információ legfeljebb másodlagos forrás, ami közel sem biztos, hogy úgy van. Az Üf. viszont írásban válaszol amire aztán lehet hivatkozni a későbbiekben.
Régi 2010-10-05, 16:02   #297 (permalink)
Új tag

Norb_X logója

Hely: Magyarország
Összes hozzászólás: 19
Norb_X már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Norb_X már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Papper eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy megoldható e az esetleg, hogy otthonról egy adott ip címről szoftverrel tőzsdézek mondjuk az alpari-nál, napközben a munkahelyemen viszont ha úgy látom h be kell lépnem és webes felületről jelentkezek be másik ip címről, olyankor mi van? Letiltják a felhasználómat? Vagy ez h működik?
Miért nem lehet 2 különböző gépről bejentkezni ugyanabba az acc-ba? Legalább akkor már MAC-címet figyelnének mert ugye az nem változik, meg ha újra rakod a Windowst is át tudod írni a régire.
Aki tudja írjon!

Üdv
Papper
Szia Papper!

a megoldást az alábbi helyen találhatod:
http://forum.tozsde.hu/tozsdei-elemz....html#post7788

Üdv.
Norb_X
Norb_X nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-06, 10:12   #298 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás plus 500 kifizetés

hmm.. Emberek!! jóhírek!!

http://kepfeltoltes.hu/view/101006/p...toltes.hu_.jpg

2500-at terveztem kivenni, de az az 1 eur árfolyamveszteségbe belefér..

Régi 2010-10-06, 13:25   #299 (permalink)
Szenior tag

Lackok logója

Összes hozzászólás: 135
Lackok a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

No gratula hozzá! És ezt a Bónusz 3000-ből?
Lackok nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-06, 15:13   #300 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
Lackok eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
No gratula hozzá! És ezt a Bónusz 3000-ből?
igen, + 100k bentmaradt, amivel megint elkezdtem játszani
Válaszol

Címkék
bróker, brókercég, Plus 500, Plus500, Plus500 vélemény

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

A pontos idő 17:28 , a GMT +1 időzóna szerint.