| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tudtok olyan bróker céget ajánlani, ahol kedvezően lehet DAX indexszel kereskedni?
Jelenlegi brokimnál (WHS) a DAX cfd-nek 1EUR a spread és 4,5 EUR kötésenként a jutalék pozi mérettől függetlenül. 4,5 vételkor és 4,5 eladáskor. Ez még jó is lenne, de valahogy a volatilitást lenyelik. Pl: az FxPro demon 3-4 euróval nagyobbak a hullámok. És a megbízás sem mindig teljesül ott ahol szeretném. Devizára jó, de szeretnék DAX-al is kereskedni, csak nem így. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.270
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
http://hu.saxobank.com/hu/pages/default.aspx |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#5 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Letöltöttem a demójukat (sokadszorra) 3 EUR a spread. Híreket nem vártam. De azt tudom, hogy devizánál tágítják a spreadet. Viszont + jutalékot nem láttam. (Lehet, rossz helyen kerestem, de lehet, nincs is. Így náluk Pl.: 10 cfd. 30 EUR még az eredetinél csak 10 + 9 a trade költség.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 104
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
A saxobank és a dealbook(jelen formájában Fxpro, vagy Strategontrader) között van egy éles különbség a DAx, de főként az US 30 trédelésben. A teljesülés és a spread. Nagyságrenddel jobb a dealbook 360 mindkét szempontból.
Amiről Mighti beszél, az a spread betting, a Saxo mögött a Saxo bank áll, a dealbook mögött pedig a Barclays, a klíringelszámolás a lényeg. A Saxo pl. nem enged kötni mindaddig, míg nem klíringelt, közben az árfolyam már fényévekre van.Trédelni, tickelni lassú. A többiről meg nem is érdemes beszélni, már csak azért sem mert aki óráson, naposon kereskedik annak ne számítson fél euró. Mert pl. ennyivel olcsóbb a Strategon az Fxpro-nál. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 30
Hírnév szint: 2 ![]() |
Idézet:
Jegenye: Te kit javasolnál? Létezik egyáltalán commission nélküli, nem dealing desk-es brókercég DAX-ra, akinél lehet kötni 0,1 egység DAX-ra is? |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tag
Hely: kom-egom
Összes hozzászólás: 51
Hírnév szint: 3 ![]() |
Daxra keresek brókert én is! Daytradelem, 5 percesen!
Olyan kellene, amely nem CFD-s, tehát legyen jutalék, akkor legalább tudom, hogy a valós tőzsdére bukom ki a pénzem, és onnan is nyerem el! Szerintem nagyon fontos, hogy ne a brókered ellen kereskedj! Legyen minilot, ne legyen mindenféle egzotikus szigetre bejegyezve, mert ezekbe nem bizok, és az sem lenne baj, ha lenne nála MT4, bár az nem kizáró ok! valaki tud ilyet? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 32
Hírnév szint: 1 ![]() |
Idézet:
Szerintem fuss neki mégegyszer hogy mit is szeretnél de inkább demozz még egy keveset mialőtt élesben daxozol, az ingyen van. |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| bróker, DAX, Német tőzsde, Németország |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|