| Tőzsde Fórum |
|
|
#701 (permalink) |
|
Szenior tag
Hely: Ausztria
Összes hozzászólás: 466
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Tenyleg szep kis häromszögenk tünik nekem is
Kivänycsi vagyok a többiek velemenyere.En kb. 580-600 pip-et szämolok belöle.Neked hogy jött ki annyi? Vagy 0.00001 el szämolva? Üdv! |
|
|
|
|
|
#702 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
En nyitottam a nagy BEOB-ra, cel 8600 korul, ha eleri a 8620-at akkor zarom a felet. stop BE 8650 alatt Amirol Zoli beszel az az alabbi: ![]() HWT |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#703 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.272
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Amúgy amióta kioldalazott a nagy esésből ami két évig sújtotta, nem látok benne túl sok erőt egy emelkedéshez, de egy rövid kaszára jó lehet! 1,70000 szerintem megfogja, ha esetleg elér odáig!
|
|
|
|
#704 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Köszi a grafikont, en mäskepp neztem.Igazändibol napin jelöltem, de szerintem hetin is lätszik, viszont eltärö a tiedtöl. Attol meg jo ez is? Az elsö nyilal a kitöreset jelöltem, a 2. az alulrol valo visszatesztelest. Ugy lätom, ha igy folytatodik, hetin is egy szep BEOB-t kapunk a visszetesztnel. (persze ez meg korai feltetelezes). Elsö szint egyebkent nekem is 0,8650, itt stop BE. En itt meg nem terveztem reszleges zäräst. Legyszives nezd meg, hogy jok-e a jelöleseim es az elkepzelesem. ![]() Köszönöm |
|
|
|
|
|
|
#705 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Közben en is zärtam 1.6910-en a pozim 2/3-ät, stop BE. 1.7000-näl zärom a maradekot is, ha eleri. Bär amiota csatornäban oldalaz, minden emelkedesnel elerte, ezert bizom benne, hogy most sem remenytelen
|
|
|
|
|
|
|
#706 (permalink) | |
|
Tag
Hely: Nagykanizsa
Összes hozzászólás: 33
Hírnév szint: 3 ![]() |
Idézet:
Nem teljesen így látom. Napin eső háromszög. bejelöltem a célár számítás alapját (2009.10.13. ) Ja és ezt az alakzatot részvényeknél már láttam, forexben nem. Van valami különbség vagy átültethető a devizakereskedésbe is. szerintem igen, de aki régebb óta űzi ezt is azt is biztosan jobban tudja. és a kép ami tegnap elmaradt. |
|
|
|
|
|
|
#707 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Megneztem megegyszer a heti grafikonodat.Itt az är meg nem tudott kitörni az alakzatbol. Ertem mär, hogy miert 0,8600-ra tetted a celärat, mert ebben a 3 szögben tenyleg ott van az alja. Mivel te egy nagyobb idösikon es tävlatban tudtan ezt berajzolni, mint ahogy azt mi neztük, igy erösebbnek velhetö az adott alakzat ugye? Mindenkeppen ovatossägra intö jel. ![]() Hät ezert szeretlek titeket Több szemszög, erv es stilus es ebböl lehet igazän tanulni a magamfajta "kadetnak"
|
|
|
|
|
|
|
#708 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#709 (permalink) |
|
Szenior tag
Sziasztok!
Eurgbp maradék kiütötte a S/L, de utána eléggé alatta zárt ami hetin elnyelő a PPZ-n. A heti háromszög és a csatorna alja is kb. még 100 PIP. Attol, hogy napin nem kaptunk újabb jelzést az esésre, a heti szignálra érdemes belépni? Jó hétvégét mindenkinek! |
|
|
|
|
|
#710 (permalink) |
|
Szenior tag
Hello mindenki!
A másik elképzelésem az usdchf napi pinbar.Szépen átszúrja a heti ppz-t+macd div.+ a csúcsok vonalát szépen követi.Bejeléltem az általam elképzelt további szinteket. Megbízást a megszokott 10-10 pip pin alatt-felett képzeltem el, TP1-en stop BE és a fele pozi zárás, a másik féllel célár 1.0520 körül. 1.0600 elérésekor stop TP1-re. Üdv. |
|
|
|
|
|
#711 (permalink) |
|
Szenior tag
A harmadik pár az usdjpy.
napin pinbar+nagy kerekszám+eső csatorna. TP1-nél stop BE, de itt nem gondoltam részleges zárást, inkább TP2 tervezem a felét és stop TP1. Sziasztok! Gio |
|
|
|
|
|
#713 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
HWT |
|
|
|
|
|
|
#714 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Szamomra ez technikailag nem Pinbar, ha egy picit lejjebb lenne az alja es bearish gyertyakent zar, akkor esetleg egy kis BEOB. A sullyedo trendvonal mellette szol, En mindenkepp minimum stop BE TP1-en, de valszeg zarnam is teljesen. Amiben idovel egyre jobbak leszunk, az hogy novekszik a turelmunk Hidd el erdemes arra az A kategorias Pin-re varni, mint pl a 09.11.26-ai. Tudom nem jonnek surun, de ezek amik hozzak az eredmenyt. Azert atlag havi 4-5 akad. Nem mindig, van amikor 7-8, van amikor 1-2 es olyan is amikor egy sem. Ez a jatek resze.Gondolom hallotatok mar a Turtle programrol. A rendszer amit hasznaltak evi egy ket nagyobb trend elkapasara volt kihegyezve. Nem hogy havi egy szignal nem volt, de akar egy fel evig is csak ultek a fazonok a kispadon... Emellett is 3 szamjegyu % hozamot termelt egyeseknek. A rendszer kitalaloja 1600 dollarral kezdett, a kereskedesi licensz kerult 1200-ba, maradt 400 az uzletre. A csucson 200 millio volt a becsult vagyona az oregnek... Emellett amit mi csinalunk azt Overtrading-nek hivjak... HWT |
|
|
|
|
|
|
#715 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
![]() USDCHF erosen trend ellen van. Ehhez szamomra, joval nagyobb pin kene es eros divergencia az MACD-n. Itt egyik sincs. Az ordog a reszletekben rejlik, vagy valami ilyesmi... HWT |
|
|
|
|
|
|
#717 (permalink) |
|
Szenior tag
Üdv HWTrader!
Jó újra látni! Tudom a türelem sajnos nem az erényem. Örülök, hogy mindegyik elképzelésemet jellemezted. Pont azért tettem fel, hogy rávilágítsatok a hibákra, amiket elkövetek. Hiszen ebből tudom a leginkább, mire is kéne figyelni. Én még nagyon az "Út" elején járok, ezért szeretnék minél több infot magambaszívni. Köszönet mindenkinek! Gio |
|
|
|
|
|
#718 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Igazabol jok az elkepzeleseid es valoban jo helyeken keresel szignalt, de nagyon fontos hogy a szignal gyertyak nagyon egyertelmuek legyenek, minel jobban kitunik, annal nagyobb az eselyed hogy hozzak a vart eredmenyt. Csak igy tovabb, HWT |
|
|
|
|
|
|
#719 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 170
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Szia Gio, és Mindenki!
Ismerős a helyzet! HWTrader nagyon jól kifejtette, de leírom gyakorlásképp az eddigi saját meglátásaim.Érdemes válogatósnak lenni, nagyon nem jó a számlának az egy lépést hátra, egyet meg előre(még a jobbik eset ez). Egyszerűen nem éri meg ugrani kétes jelekre. Még a "biztos" sem biztos. A szerencse a tanulónak az egyik legnagyobb ellensége..később nagyon sokba kerülhet a rossz beidegződés. Türelmetlenségre, amikor MUSZÁLY tőzsdézni:én azt szoktam csinálni, hogy ppz-ket húzogatok, sok könyvet olvasok; most épp Bullkowski Chart Pattern-jeit, alakzatokat keresek,( a bump and run van a porondon) ,trendvonalakat húzok, visszanézek hónapokat grafikonokon, elemzek. Találgatom merre mehet tovább az ár,meddig ,hol korrigál...De csak azt kötöm be, amit jelen tudásom szerint szépnek gondolok, ahol a legtöbb jel együtt áll! Szal igy lehet a türelmetlenségből szorgalom ![]() Aztán majd ez is bővül. Tanulásra Sidius is linkelt be nagyon jó oldalakat (köszönet érte)valahol a fórumon pl.stockcharts ,és persze a James 16! Ha találsz valami jót, én is szívesen veszem! ![]() Jut eszembe :Hwtrader mi a különbség a pullback és a throwback között? Én nem látok sok mindent. ![]() Sok szép elemzést, és megfontolt ,jól kivitelezett tradeket mindenkinek! Fxp |
|
|
|
|
|
#721 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
A throwback a forditottja: felfele to az ar es visszatesztel. Bulkowsky hasznalja ezt valamiert, Igazabol mindenki pullback-nek hivja mindkettot. Egyeb kulonbsegrol nem tudok. Amikor olvastam a vekonyabbik konyvet, akkor en is ezen meditaltam
|
|
|
|
|
|
|
#722 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Az ok amiert haszontalannak tartom a kereskedesrol irt konyveket, mert csak osszezavar a sokfele modszer, elmelet es ut. Kezdokent a legnagyobb szivesseg amit tehetunk magunknak, hogy minimalistak legyunk. Legyen EGY modszer, amiben kepesek vagyunk hinni es azt gyakoroljuk amig arrol nem kezdunk almodni. Ez komoly. Legtobben ennel is tovabb mennek, ha price action es PPZ akkor vedd csak a Pinbar-t es azt tanuld meg tokeletesen jatszani. Tudom eles adatokkal demozni nagyon hosszadalmas, de nem is csak azt kell. Az MT4 ragyogo eszkoz arra hogy 10-15 evre visszamenoleg is lekereskedjuk a jelzeseket manualisan. Felbecsulhetetlen ertek. Ha valaki lelkiismeretes akkor oltari dolgokat lehet megtudni magunkrol, a varhato eredmenyrol es az optimalis riziko nagysagarol. random konyvek helyett ezzel toltsetek az idot. HWT |
|
|
|
|
|
|
#723 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Hírnév szint: 0 ![]() |
Tudtok esetleg segíteni? Valakinek van ebben tapasztalata?
Szerettem volna Trade számlát nyitni az Oandánál, kitöltöttem és beküldtem mindent becsülettel majd visszajött ez a semmitmondó válasz. Thank you for your interest in OANDA FXTrade. We regret to inform you that we are unable to approve your application for an FXTrade Account with OANDA Corporation at this time. We appreciate your understanding. A megértésemmel nincs is semmi baj, de gőzöm sincs mi a bajuk és különösen nem értem miért nem írták meg. Feltételezem, ugyanúgy mint egy banknak a hitelfelvételnél, nincs indokolási kötelezettségük. |
|
|
|
|
|
#724 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Győr
Összes hozzászólás: 109
Idézet:
Szia! Én is ugyanígy jártam. Talán itt a megoldás: "at this time". Majd kiderül, hátha csak technikai probléma. |
|
|
|
|
|
|
#725 (permalink) |
|
Új tag
Úgy gondoltam nem kerül semmibe, legfeljebb "ciki" és rákérdeztem. Becsületükre legyen momdva, a válasz 5 percen belül megjött. Csak nem lettem okosabb.
Thank you for your inquiry. Upon further review from management, a decision has been made that we are unable to proceed with your account application at this time. We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding. |
|
|
|
|
|
#726 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Elírtam: Bull kowski 1 l-el írandó. Már az agyamra ment a sok bika meg medve!Mt4 visszateker 1990környékére, és klimpíroz f12! Jó kereskedést! Üdv:Fxp |
|
|
|
|
|
|
#729 (permalink) |
|
Szenior tag
Ime, egy program manual backtest-hez MT4 alatt.
http://www.fxfisherman.com/forums/fo...g-trading.html Instrukciok angolul, aki erti es kiprobalja, legyen szives mellekelni egy kis magyarazatot. En rendszeresen hasznalom tesztelesre es gyakorlasra, szvsz a legjobb dolog amit valaha is letoltesz MT4-hez. HWT |
|
|
|
|
|
#730 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Meglesz. Igyekszem megfogadni a tanácsokat és gyakorolni az egyszerű és egyértelmű jelzésekre való kereskedést. Majd ha annak látok v.mit rakok fel ismét grafikont. PIP-ekben gazdag hetet mindenkinek ![]() Üdv:Gio |
|
|
|
|
|
|
#731 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#732 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Idézet:
szeretnél számlát nyitni. Én is próbáltam 2 éve. Ugyan ez a műsor volt. Semmi értelmes válasz. Másoknak is megszüntették a már meglévő"céges" számláit. Viszont egy ismerősöm magánemberként simán nyitott náluk azóta.
|
|
|
|
|
|
|
#733 (permalink) | |
|
Új tag
Idézet:
Mindegy, nem akarom itt ezzel untatni a tisztelt csapatot, abban reménykedtem valakinek van valami bennfentes információja, hogy mi történik az Oandánál. Köszönöm szépen a segítséget! |
|
|
|
|
|
|
#736 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Legyszives rakj fel egy grafikont arrol amit latsz. Tudod, kulonbozo brokerek mas gyertyakat eredmenyeznek. En az egy orasra nem surun megyek le, de nezzuk mirol is van szo. |
|
|
|
|
|
|
#739 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Ez a BEOB rajta ül pont egy PPZ-n nem pedig alatta. Ez lätszik is a következö gyertyän, hogy letesztelte es vissza is ütötte igy fölötte zärt. Nekem az a bajom az oräs gyertyaszignälokkal, hogy sokszor gyönyörü szignält kapunk, ami oräson akär jo helyzetben is van, aztän kicsit feljebb menve derül ki, hogy nem annyira swing-low pozicio, vagy epp közvetlen ellenälläs värja, tehät az adott napi grafonon mär nem nyitnek rä. Persze ez nem mindig van igy, csak ezert talälom bizonytalannak az oräs jelzeseket. Gondolom nem az en velemenyemre vagy igazän kiväncsi...egyszerüen csak ez az en meglätäsom. Biztos majd megkapod a kerdesedre is a välaszt olyantol, aki jobban erti ezt ![]() Üdv.: Gio |
|
|
|
|
|
|
#740 (permalink) |
|
Szenior tag
Nekem az a bajom az oräs gyertyaszignälokkal, hogy sokszor gyönyörü szignält kapunk, ami oräson akär jo helyzetben is van, aztän kicsit feljebb menve derül ki, hogy nem annyira swing-low pozicio, vagy epp közvetlen ellenälläs värja, tehät az adott napi grafonon mär nem nyitnek rä.
Azaz swing high-low
|
|
|
|
|
|
#742 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Szia Willow! Bearish Outside Bar= BEOB Shortos jel Bullish Outside Bar= BUOB Longos jel Ez csökkenő elnyelő volt, BEOB. Üdv: Fxp |
|
|
|
|
|
|
#744 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Igen azokra kell figyelni, amit te is emlitesz. Price Action, magyarul az amit az ar csinal nagyon fontos. ami meg ennel is fontosabb, az hogy HOL is csinalja azt amit. Igen ez egy Bearish Outside Bar tehat BEOB. Ez egy ragyogo pelda miert is nem jo otlet lemenni egy orasra sok-sok tapasztalat nelkul. Az alacsony idobeosztasok, elkepeszto zajt termelnek. Szinte teljesen veletlenszeru ide-oda ugralas. Ettol meg lehet kereskedni rajtuk, csak sokkal tobb odafigyeles es pontossag kell hozza. Megnyitottam a part es megneztem mi is tortenik ott. Most a pelda kedveert, csak az egyorason maradok(igazabol ugy kezdtem hogy megnyitottam a napos grafikont.) Amit eloszor latok az, hogy a mozgo atlagjaim felfele mutatnak es szepen sorban vannak, legfelul a 150, alatta a 200 es azalatt a 365. Ez azt jelenti hogy a trend az egyorason bizony szepen felfele mutatott. A BEOB amikor kialakut igen, Swing high-ra esett, lokalis csucson volt, egy plusz pont. Ezutan megnezem hogy van-e divergencia az MACD-n az elozo csucshoz kepest. Itt nem volt. A kovetkezo ami feltunik a kekkel jelolt terulet, amit nevezhetunk 1 oras PPZ-nek. A nyilak azt a sok gyertya csucsot jeloli ami itt ellenallasba utkozott. Ez nagyon fontos. Olyan mintha az ar ratapadna a szintre. Az aradas es a gat esete jut eszembe az ilyen szitukrol. Miert is zajlik itt az amit latunk? A zold vonal ad egy kis segitseget: 1.2750 ez bizony egy kicsike kerek szam a PPZ kellos kozepen. Minden idobeosztason, de az alacsonyabbakon kivaltkepp tiszaban kell lennunk mi is folyik. Ez a BEOB igazabol nem mas, mint egy eros kitores a 1.2750 PPZ-rol es a BEOB a visszateszteles a szintre. Szinte pip-re pontosan tesztelte a ketrek szamot, a kovetkezo pedig adott egy Pint ami a trend folytatasara utalt. Egy gyor profit zaras a BEOB csucsanal szep kis uss es fuss jellegu trade lett volna ha valaki skalpolni akar... A kerdes mindig ugyanaz amikor latunk valamit kifejlodni a piacon: Megeri ez az en egy-ket %-omat? Ha sokszor mondunk igent akkor gyorsabban lesz 10-20% belole... Grafikon a magyarazathoz:
|
|
|
|
|
|
|
#746 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Üdv! Felraktam, működik! Köszönet érte!Ordereket nem sikerül beraknom, tickenként lépkedek ,és úgy kötök. Frankó igy is! Lehet részekben kiszállni a poziból. Feltelepíteni is egyszerű. Az mt4brókered elérési útvonalát kéri telepítéskor. A pdf-et érdemes letölteni, minden benne van. Aki nem talál strategy tester az menüt az mt4-ben ,annak ctrl+r. Ott expert advisorban : LFH Trading simulatort kiválasztani. Szimbólum: Tesztet deviza Model: - tickenként, -kontroll pontok, (ez nekem kinai, a kettő közt) ![]() -Csak az árak megnyitása( ez gyertyánként jeleníti meg az árat) Használat dátuma: Tesztelés időintervalluma(nekem 2002 a max táv D1) Vizual mód: pipa Itt tudod szabályozni a tekerés gyorsaságát. Mellette pillanatmegállító.Ha megállítod az F12vel tudsz egységenként lépkedni annak függvényében mit választottál a model menüben. Időszak: értelemszerűen. Optimalizáció: NINCS PIPA Start: klikk... várni.... bejön valszeg egy barchart, azt japángyertyára állítod gondolom Érdemes előre elmenteni egy kereskedési sablont macd, kerek számok...majd beilleszteni Navigátor menüben: Scriptekben tudsz adni venni: az LFH SIMULATOR BUY, SELL.... Az alsó fejlécen :eredmények, grafikon ... megnézheted mennyit zsebeltél be, és el is mentheted. ![]() Hirtelen ennyi! Jó gyakorlást! FXP |
|
|
|
|
|
|
#747 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Koszonet FXPadavan, Annyit kihagytal hogy a grafikonodra fel kell tenni az Expert Advisor-t is. Lehet hogy a kotesek menni fognak vele. Nekem megy legalabbis
|
|
|
|
|
|
|
#749 (permalink) |
|
Szenior tag
Sidius!
Azon gondolkozom, hogy vajon shortoltäl-e Eurusd elnyelöre, vagy te is tul kockäzatosnak talälod? Nekem a gyertya-szignäl helyzete nem volt szimpatikus, mert egyreszt nem lokälis csucs (bär nem tudom, talän ilyen esesnel ez nem mindig feltetel nem?) mäsreszt a heti ppz miatt. Viszont szepen marad az esö csatornäban es heti grafikont nezve szerintem eselyes, hogy megtiszteli az 1.3500-t. Persze mindenki velemenye erdekel, ki hogy ertekeli. Azert Sidius volt az elsö, aki eszembe jutott, mert inkebb az ö stilusat latom benne ![]() Üdv.: Gio |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Money Management, Stop-Loss, technikai elemzés |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 4 (0 tag és 4 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
| Partnereink | ||||