| Tőzsde Fórum |
|
|
#1051 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 453
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
![]() HWT |
|
|
|
|
|
|
#1052 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Ausztria
Összes hozzászólás: 466
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Letöltöttem a 2 file-t a forumról, de nem tudom v.miért megnyitni őket. Van v.mi ötletetek? |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#1053 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Kicsit szolidabb voltam a célárral, 1,4490-en volt a T/Pm. Ha gép mellett ülve követem, talán kicsit több is kihozható lett volna, de én így is elégedett vagyok. Amit vártam tőle azt hozta.
|
|
|
|
|
|
|
#1056 (permalink) |
|
Szenior tag
Napi Pin nagy kerek szamrol MACD divergenciaval fuszerezve.
Tetszik hogy ez az elso alj ahol hatarozott divergencia van es szep szignal gyertya mutatkozik. Megbizas a gyertya teteje fole 15 pip-el kerul, spread 10 pip az en brokeremnel. TP1 nagyon konzervativan. Terv: zaras TP2-n reszlegesen, maradekot hagyom dolgozni. TP1 csak informacios jelleggel van fenn.
|
|
|
|
|
|
#1058 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
willow, ne legyel pesszimista ![]() Ha nem jon be az nem baj. Egy pozicion nagyon pici a kockazat es tudom hogy a modszer mukodik, meg ha nem is minden egyes esetben. Kereskedes kiprobalt tervvel megov a nagy vesztesektol es noveli a szamladat. HWT |
|
|
|
|
|
|
#1062 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Én is néztem, amiért nem nyitottam, hogy nagyon trend ellen lett volna és nálam nagyon "belenézett" a pinbar a ppz-be, ahogyan te fogalmaztál korábban.(bár igaz, bullish gyertya, és visszamászott a zónába) A másik, hogy az előző heti zárás is kicsit aggasztott, hogy a visszatesztből BEOB-ral tört ki. Na ezek miatt "óvastoskodtam" el a belépést. Bár szerintem a trend folytatódni fog és lehet, hogy a visszatesztelésnél látható ppz-t csak alulről teszteli majd. De biztos vagyok benne, hogy mindenre fel vagy készülve és nem ér meglepetésként az sem, ha ellened megy. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul majd és kívánok hozzá sok PIP-et ![]() Üdv: Gio |
|
|
|
|
|
|
#1063 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 44
Hírnév szint: 2 ![]() |
Sziasztok!
Sokan mondják,hogy kevés pénzel nem lehet neki vágni! Ime 1 ellen példa!100 dollár volt a kezdő tőke,és a hét termése,kockázat már nem igen van benne!Igaz,csak Demo számla!Eddig én sem hittem benne,de már kezdek hinni! ![]() http://kepfeltoltes.hu/100408/meta01...toltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/100408/meta02...toltes.hu_.gif |
|
|
|
|
|
#1064 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 203
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#1065 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Gio |
|
|
|
|
|
|
#1066 (permalink) | |
|
Szenior tag
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.272
Hírnév szint: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
A másik, hogy te ebből a 3-4 napból konzekvenciát tudsz levonni! Találkozunk a forexen három ÉV múlva, és levonjuk a konzekvenciákat!
|
|
|
|
#1067 (permalink) |
|
Tag
Az első kötésben 40 dollár kockáztattam,szóval elég nagy a DD,de utána már egyik kötésben sem volt kockázat!
A stratégiámat tesztelem csak,és csak kiváncsiságból kezdtem el 100 dollárral! Mert szerintem ilyenkor nem lényeg a nagy tőke,ha nyereséges a rendszer,akkor igy is kimutatja! Igazad van Sidius,ebből a 3-4 napbol nem lehet még megitélni,és még nem is vontam le konzekvenciát,csak kicsit megdöbbentem magamon,hogy eddig miért nem igy kereskedtem?! ![]() Csak érdekességnek tettem fel,és jól tudom hogy nagyobb tőke kell az induláshoz! Azért ha zárultak a tradek,tegyem fel?
|
|
|
|
|
|
#1068 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#1070 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 244
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Idézet:
Most erős trendben,amikor a dollar erősödik,nagyon könnyű ilyet kiépíteni! A KÉRDÉS AZ,HOGY MI FOG TÖRTÉNNI A JÖVŐ HÓNAPBAN,ÉVBEN? A válasz majd később derül ki! Egy bíztos,ilyen egyértelmű trendek(több párnál) bíztosan ritkán vannak,és általában nem ez a jellemző!Persze attól még lehet a vége nyereségesség.Ha kivonjuk már az első alkalommal akár a befektetett összeget,akkor egy biztos,utána nincs kockázat. A lényeg itt is a STRATÉGIA,nem az MM.Ha a belépési stratégia rossz,az később ki fog derülni,hiába jo az MM.!(a kereskedő pénztárcájának vékonyodása egészen biztosan jelzi) Ugyanakkor egészen nagyra is felfujhatjuk az egyenlegünket.Ez egyszerű pozício építés,kockázatminimalizással,amiről régebben írtam . ![]() Ne feledjük:egy jó sorozat nyeresége,akár 10db 100 as számlát is finanszírozhat!Az arány a kulcsszó! ALTERMAN
|
|
|
|
#1071 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Azok pedig vannak minden rendszernel. Piac valtozik, rendszer keson, vagy sehogy nem reagal, stb... Jatekban maradni a lenyeg hogy a szlad megelje az esetleges nagyobb futokat. HWT |
|
|
|
|
|
|
#1072 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Ha az euro-hoz felhúzta,miközben az euro esik a dollárhoz képest,akkor az usdchf-nek fel kell szaladnia!Más választása nincs! A képen eurusd short van,és usdchf long!(ha jól emlékszem) ALTERMAN
|
|
|
|
#1073 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
"Ez egyszerű pozício építés,kockázatminimalizással,amiről régebben írtam" Megkérdezhetem, hogy hol írtál róla? Szívesen elolvasnám. Üdv: Benjamin |
|
|
|
|
|
|
#1074 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
#1075 (permalink) |
|
Tag
Igazatok van a kockázattal,csak a rendszert szerettem volna kiprobálni,és tesztelni is fogom tovább!
Élesben biztos nem kötöttem volna be igy,csak ha 1000 dollár lett volna a kezdő tőke,vagy máshol,ahol van micro lot!Amugy innen-onnan lestem el a dolgokat pl.HWTrader,Forexegyetem stb....... De én úgy látom,hogy müködö képes,majd kb 3 hónap múlva biztos leszek benne! ![]() Amugy sok köszönet az "öreg rókáknak" akik megosztják a tapasztalatokat velünk! |
|
|
|
|
|
#1076 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Még én is hagyom a stopot, hátha nincs veszve minden.
|
|
|
|
|
|
|
#1077 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 874
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
a legutóbbi ami tetszett, hogy milyen finoman tudattad mindenkivel, hogy a te rendszered szerint a pinbar tul.képpen egy ruppót nem ér, ezzel jól beetetve a többieket, de persze, konkrétumot, hogy mi az ami ér is valamit, olyat még nem olvastam, csak pl egy álltalad szintén titkosnak minősített indikátort, amin hónapokig rágódott a nép, de keményen tartottad magad ![]() Ja, ezt ismeritek: http://www.vancso.hu/bullshit/ |
|
|
|
|
|
|
#1079 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Dehogynem akasztottam ki senkit sem!Pld ul Téged! ![]() Én mint már sokszor megírtam,nem terjesztek indikátorokat,stratégiákat a neten!Egy saját indikátort meg főleg nem .Ha valami be van építve egy stratégiába,akkor az ott azon a helyen arra a célra amire azt kitalálták,jó helyen van! Ha máshova teszik,akkor az lehet hogy rossz helyen van! Ha a PIN-t én nem használom,akkor miért irjam hogy használom?Oda írtam a VÉGÉRE, hogy "NEKEM" nem jelent előnyt!Ez azt is jelenti,hogy másnak jelenthet természetesen!Mi ebben a beetetés?Mosolyokat azért teszek,mert jó kedvem van!(hiszen ez hangulat jel nem?) Most is jó kedvem van! ![]() Nem értem miért gond ez Neked? ![]() ALTERMAN
|
|
|
|
#1080 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
willow, nem tudom a te kockazatkezelesedet, az enyemen, mindharmon van 1%, vagy picit kevesebb, a stopptol fuggoen, ez azt eredmenyezi, hogy egyatalan nem szamit mi lesz veluk. el sem hiszed milyen konnyu igy pozikat tartani egyelore varakozas, hagyom oket dolgozni. Short vagyok EURGBP 0.9-tol meg a heti pin ota es short CHFJPY 89.30 a napi pin alol. Sokat kellett mindkettoben ulni, de a jatek neve turelem. Mostanra szepen hoznak. Egyebkent tudom, min mesz keresztul. Nalam naghyon sokaig tartott ez az idoszak. amihez nyultam minden ellenem ment, mar en is azt terveztem, hogy pont a forditottjat csinalom, mint amit akarok, az biztos nyero lenne... Ha egyebkent keves idot toltesz tesztelessel, akkor nagyon jot tesz ha napi 1-2 orat hasznalod a strategy testert, amit felraktam. hasznald a legegyszerubb strategiat es gyakorolj. A legjobb az, haveszel egy idoszakot es lejatszod 4-5 kulonbozo parral. Egy evnyi adat eleg. Latni fogod, hogy amit csinalsz az mukodik-e az adott ev soran az adott parokon. tudom sok idot vesz igenybe, de nagyon elvezetes es rengeteg AHA!!! pillanatot fogsz megelni. Mielott azert elkezded, ird le a szabalyaidat egy lapra es rakd magad ele. Probald meg kovetni beturol-beture, kulonben a teszt nem sokat er. Ha valtoztatni akarsz valamin, csakis a vegeredmeny utan tedd. tudom sok munka, de gondolom latod hogy megeri. Ha mukodik amit csinalsz, akkor megtanulsz bizni benne. HWT |
|
|
|
|
|
|
#1081 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 874
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akkor ennek is, hogy tudsz örülni ezek szerint, de azért ahoz több kell, hogy kiakassz. Nem tudom ezt így írogatva meg tudnád e tenni, mert könnyű átugrani ami nem érdekel.
Minden esetre akinek örömet okoz, hogy más kiakaszthat annak érdekes jelleme van. Nekem nem gond. Őszintén örülök, hogy jó napod van. Üdv |
|
|
|
|
|
#1082 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Egyet értünk! ![]() A részleteit azért nem írom,mert ezt sokféle képpen lehet alkalmazni,mind belépés,mind kilépés és MM tekintetében,de a lényeg az mindegyiknél ugyan az,amit írtam,csak a kivitelezés más!P.PÉTER aki oktatással foglalkozik,bíztosan tudna erről mesélni. De a gondolkodásmódot azt érted remélem?!
|
|
|
|
#1084 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
De fátylat rá,szerintem foglalkozzunk a tőzsdével,és ne egymással! ALTERMAN
|
|
|
|
#1086 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
en rengeteg emberrel talalkozom, akik a piacbol elnek. Egyedul azok titkoloznak a strategiajuk, indikatoruk stb-rol, akiknel santit valami vagy penzt akarnak belole csinalni a kereskedesen kivul. Gondolom, tudod, hogy amit ki lehet talani, azt mar kitalaltak. Financial engineering, quantitativ rendszerek, TA, fundi, stb elkepesztoen sok van beloluk. A szabadon, ingyen elerhetoek kozul tobb meg dijat is nyert kulonbozo helyeken. A modszer ami szamodra nem mukodik es amit itt emlitek, el sem hiszed milyen korokben is hasznalatos. Ettol meg nyilvanosan elerheto es megtanulhato csakugy mint legalabb 10-15 masfele modszer amit felkutathatsz szabadon elerheto forrasokbol. Engem nem zavar ez a info hintes ugy mint StLui-t, csak gondoltam reagalok mar ha a topikomban kezdesz hinteni csodaredszerekrol. Lattam mar ilyet nem keveset, eddig egyrol sem derult ki hogy valoban megeri a torodest A topikot azert hoztam letre hogy segitse a tarsasagot olyan infokkal ellatni, ami mar sok ideje bevalt es hasznalatos es INGYEN szabadon elerheto kulfoldon. Semmi kifogasom nincs az ellen, ha valaki penzt akar csinalni a redszerebol, csak tartsa tiszteletben a kezdemenyezest ami itt folyik es a reklamot mashol tegye. Ha nem ez az inditekod, akkor elnezest. Remelem nem volt banto amit irtam, nem szantam annak. HWT |
|
|
|
|
|
|
#1087 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Én semmiféle indikátort nem hoztam szóba,csak reagáltam LUI írására!Ő hozta szóba! Én azt írtam,NEM terjesztek indikátorokat,valaki erősítsen meg ebben,hogy tudok olvasni!Az bántó,ha olyat állítasz ,ami nem igaz!De haragudni nem haragszom. ALTERMAN
|
|
|
|
#1088 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Beszeltel egy rendszerrol, ami kore nagy kodot szottel es fecsigaztad a sok kezdot konkret info nelkul. ezt azert szoltam meg, mert esetleg teves remenyeket kelt egyesekben. tudod, mindenki aki uj a Szent Gral-szeru csodarendszereket keresi. emiatt ugralnak egyikbol a masikba sehova sem jutva. Az info amit elhintesz arra eleg hogy egyeseket felcsigazzon, hogy vegre valaki megmutatja a tokeletes rendszert, amit mindketten tudjuk, nem fog bekovetkezni. Kerlek hogy merlegeld ezt, nagyobb kart okozhatsz ezzel mint hasznot. Ezt mondva, persze mindenki sajat maga donti el mit is akar es nem szandekom ovobacsit jatszani senkivel, hogy terelgessem a "helyes uton" Ami szamomra helyes, mas szamara tragedia is lehet... Remelem kicsit vilagosabb, miert is irtam az elozo uzenetem. HWT |
|
|
|
|
|
|
#1089 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
Itt a fórumon rengeteget tanultam de az ilyen mondatokkal pl: "3-4 profit faktorú stratégiákkal kereskedem" nem tudok mihez kezdeni. Ez persze lehet, hogy azért van mert az élet egy teljesen más területéről tévedtem ide. |
|
|
|
|
|
|
#1090 (permalink) |
|
Szenior tag
Sziasztok!
Willow megnyugvására ugy tűnik nzdcad-ál megtalálta az ár a támaszát 0,7080 környékén, ami mellesleg erős heti szint. Ha ez a hét szépen zárul, talán én is bátrabban keresek belépést rá hétfőtől![]() Üdv! u.i.:HWT örülök, hogy "visszatértél" közénk. Hiányoztak a kommentárjaid és a példák ![]() Gio |
|
|
|
|
|
#1091 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 170
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Sziasztok!
1.000 jön w1- en is kemény szint. Már csak egy szép gyertya kellene a jövőben. Remélem nem haragszol Ványadt Bácsi, de nagyon megtetszett a chart dízájnod , úgyhogy utólagos engedelmeddel lenyúltam !Sikeres kereskedést! Üdv: Fxp |
|
|
|
|
|
#1092 (permalink) |
|
Szenior tag
Nekem ez is szimpatikus volt. Általában nem szoktam 4h gyertyára nyitni, de itt nekem tetszett mind a 3 dimenzio: hetin vízszintes csatornábol kitört, átlépve 90.00-t.Vártam napos visszatesztre, ami ma 92.00-92.50-nél támaszra talált és zárásra talán pinbár lesz. Mivel ez még csak feltételes és "előre nem elemzünk" ez nem adna jelzést, de ezek tükrében 4h-n kialakult szép BUOB már felkeltette az érdeklődésemet, ezért döntöttem úgy, hogy nem várom meg a nap végét. Ha megindul szépen a visszatesztből, akkor az első problémás zóna kb. 50 pip, az első komolyabb 100 pip, de bizom benne, hogy ennél sokkal többet is kapok tőle
|
|
|
|
|
|
#1093 (permalink) |
|
Szenior tag
AUDCAD-ot argus szemmel figyelem mar hetek ota.
Oriasi sullyedo haromszog. szepen latszik hetin, napin es lefele. A par egy megatrendben van felfele jo ideje. Jelenleg egy hatalnmas PPz-n pihen. ![]() Csinalt egy atveros kitorest lefele 04\05-en, majd a kovetkezo nap(04\06) egy BUOB-al zart, de a PPZ-m alatt. ![]() A teves kitoressel beetetett, de a buob-ra azonnal zartam es forditottam az iranyomon egy kisebb pozicioval. Meglatjuk, mi tortenik a jovo hetekben. A mostani nyomas a CAD parokra egybeeseskent szolgal. (CAD gyengules) HWT |
|
|
|
|
|
#1095 (permalink) |
|
Szenior tag
GBPJPY visszateszt ppz-re,szép napos pinbarral fordul. Ma elérte a tp1-emet, stop BE.
Kockázat már nincs benne, majd meglátjuk mit ad még. Következő problémás terület 145,00 körül van.![]() Gio |
|
|
|
|
|
#1097 (permalink) |
|
Szenior tag
|
Nekem már sehogy. Napin úgy láttam, hogy elkezd esni. Ezért pár mínusz dollárocskában zártam, majd elmentem dolgozni. Pár óra múlva újra nézem, hát már jókora plusszban volt. Gondolhatod, majd megütött a guta. Csak lekellett volna mennem alacsonyabb idősíkra, mert ott egyértelműen látszott, hogy ez aztán nem akar esni. Így nyereség helyett megint vesztettem. Mondtam én, hogy kilazult egy csavar a fejemben. Valaki nem tud egy jó szervizt?
|
|
|
|
|
|
#1098 (permalink) | |
|
Szenior tag
Idézet:
|
|
|
|
|
|
|
#1100 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 170
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() |
Idézet:
Én ilyenkor olyan dolgokat csinálok ,amiben jó vagyok , vagy amit nagyon szeretek csinálni, hogy sikerélményem legyen! Sport , masszázs, kirándulás, bármi.. Nekem így sikerül levetkőzni a "nekemúgysejönbesemmi" állapotot ha rám telepszik! Sok-sok pipet a jövőben! ![]() Üdv: Fxp |
|
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| Money Management, Stop-Loss, technikai elemzés |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 4 (0 tag és 4 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|