| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Hírnév szint: 0 ![]() |
Keresek egy olyan lehetőséget,ahol weben keresztül élőben lelehet követni egy profi forexes kötéseit és azok végig vitelét.
Ismer valaki esetleg ilyen lehetőséget ? Nem kimondottan a kötés megjátszása érdekelne,hanem inkább,hogy megértsem a mit,mikor,miért tesz egy profi forexes. A profi alatt értelemszerűen nem azt értem aki 1-2 éve tradel,hanem azt aki legalább 5-10 éve aktívan ebből él. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Tag
Összes hozzászólás: 60
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() |
Idézet:
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?f...&i=132102&is=1 |
|
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 91
Hírnév szint: 2 ![]() |
Szerintem ez már majdnem az, amire gondoltál, látsz mindent amit kell.
PDF fájlt nézd a videó mellett. http://forexegyetem.hu/arany-piramisepites/ |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 98
Igaz nem élő közvetítés,de leírom ma mit kellett csinálnom.(igaz hogy a fundamentumok sokak szerint nemszámítanak,itt igen)
Állítólag az EKB ma vásárolt pigs kötvényeket,és azt a likviditást ki is vonta a piacról.Tegnap este azt mondták,ma emelkedni fog az euro,shortoljak az előző napi gyertya felett 1.2410,majd 1.2470,ha nagy emelkedés van,akkor 1.2615. Célár 1.2358. Csak az első kötést tudtam bekötni,azt is kicsit lemaradva,1.2390-en,mert elbambáskodtam. 1.2358-on zártam. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 874
Hírnév szint: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1, akkor adtad amikor az m5-m15-ös kitörási szintről újra felment 1,23-ig, tehát visszateszt és gyerünk felfele állapotba?
2, a főnököd hosszú pozikban, Te pedig néhány 10pipes visszatesztre játszol? miért nem tanulsz tőle? ui: Te tényleg nem lehetsz az akinek lemir gondolt |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Én nem figyelem az m5-m15-ös kitörési pontot. Én végrehajtom amit utasítanak.Szintek vannak megadva,ahol short,és cél árak. Nemértem a "hosszú pozis" megjegyzésed viszont.. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Tag
Előfordulhat egy nagyobb korrekció állítólag.Ha lessz ilyen,akkor a leendő shortokban bent maradunk.Ha nem lessz,akkor hamar cél ár van.
Amerikában most van valamilyen piacbefolyásoló hatású törvény szavazása. Már meg vannak a stratégiák,amiket alkalmazni kellessz rájuk. A német shortolási tilalom is betett a piacnak!(trendnek?) |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
Láttam a chartokat,de mivel mi csak shortolunk,ezért tegnap már estére nem nyitottunk.Ma shortoltam 1.2637-es áron fél nyolc körül. Azt szeretnénk,ha bezuhanna a mélybe.Jelenleg +79 pip-en áll. A felét most lezárom,a másik felét +10 pip-es szintre bestoppoltam. Cél az 1.2420,amennyiben nem stoppolódik ki a pozíció. A célár holnapig marad úgy néz ki,(ha más utász nem lessz addig). |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Tag
Közben video konferenciáztunk.Bár ugyanarra számítunk,mint eddig,de most egy jó pillanatban lezárjuk a kötés másik felét is,mert a mai célt korán sikerült megcsinálni.
Késöbb új belépési pontot keresünk. Zárás:1.25-ös áron. +135 pip Figyelünk tovább egy kávé után. (Átlag pip +107) |
|
|
|
|
|
#21 (permalink) |
|
Tag
Ma már nem lépünk semmit.
A következő napi nyitóár lesz az érdekes.Ha a mai nyitó ár alatt nyit,akkor emelkedéskor shortolni fogunk.Ennyit mondtak nekem- Amerikából -mint terv. A pontos utászt az új kereskedési nap reggelén kapom. Irány az ebéd!
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Tag
Lassan eltelik egy hét,azthiszem ha felületesen is,de sikerült megmutatni hogy milyen kötéseket csinálunk ezen a devizapáron.
Veszteséges ügylet csak trendváltáskor van.A trend ritkán változik nálunk,2009.03.18-2009.12.18-ig volt up,azóta pedig down,tehát évente 1-3.-esetben. Az eredmények pip-ben körülbelül ugyanezek hetente,ami az elmúlt héten volt,tehát úgy havi 780-2000 pip között.A tőkeáttét az a pip eredményhez úgy viszonyul,hogy az eredmény havi 50% nyereség nagy átlagban a számlán. A nyereségeket minden kötés után újra befektetjük.Az első egyenleg duplázása után a befektetett összeget hazahívjuk.Ezután nincs kockázat(hasonlóan a pozíció építéshez).A trendváltás vesztesége átlagosan a legutolsó egyenleg 30%-a.(ez elméleti szám,valójában ez kevesebb,mert sokszor sikerül kiszállnunk hamarabb,illetve ha veszélyt érzékelünk,csak a fele egységet kötjük.) A nyereségek meghatározott részét folyamatosan hazahívjuk. Mivel a topic címe "élő közvetítés weben"-így többet erről nem írnék,csak az érdekesség kedvéért mutattam be mikor mit teszünk,mostmár csak a feladatomra kell koncentráljak. Sikeres ügyleteket mindenkinek! |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Új tag
Hely: Bp, Miskolc
Összes hozzászólás: 16
Idézet:
http://forexdeviza.hu |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Új tag
Toti, lesz egy ingyenes nap, amúgy is csak 5000Ft/hó, napi 2óra előadás-piacátnézés, adás közben kérdezhetsz is és választ is kapsz.
Május 31-én, kedden nyílt online adás lesz, reggel 9.15-től. http://forexdeviza.hu |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Új tag
Július 29-én, 8.00-kor nyílt online adás lesz a "Klub/Publikus videók" oldalon. Természetesen az ott található chaten kérdezni is lehet ("Chat popup ablak" - ehhez engedélyezni kell a böngészőben a popup ablakokat). Szeretettel várok mindenkit!
http://forexdeviza.hu |
|
|
|
![]() |
| Címkék |
| devizatőzsde, FOREX |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|