| Tőzsde Fórum |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Összes hozzászólás: 91
Hírnév szint: 2 ![]() |
Van egy amerikás magyar trader, aki szintén tart tanfolyamokat Mo-on is és egy saját szoftvert is fejleszt.
Ki volt már a tanfolyamán és mik a tapasztalatok? Asszem most lesz szeptember elején a következő. A félkész szoftverét lízingeli tudomásom szerint 6000 HUF körüli összegért havonta, valaki használja? http://web.mac.com/traderbambu/Site/Isten_Hozta!.html |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tag
na ilyesmire gondoltam hogy vannak a programjában titkos eszközök, amikről azt állitja a jövőbe lát. ilyen pl ez az AC tool. VAn eki már ezt használta, és van kialakult véleménye a hasznosságáról?
Kinézetere a fibo time zone. vagy Gann time zone eszközre hasonlit. Mert így szkeptikusan nekiállva, először a videóban azt említi hogy előre berajzolja a függőleges vonalakat, ahol fordul az ár, majd a végén azt látjuk hogy csak saccolja hogy 70% -nyi idő van, még a következő fordulóig, amit persze nem rajzol ki előre. Valami indikátor egyvelegre gyanakszok, hogy azzal kalkulál előre egy valószínű fordulót, majd a közelben berajzolja. Mondjuk nekem elég ha fél órával előtte szól, már akkor is vállon veregetem. Addig meg marad a jó öreg csúcs-völgy elemzés, trendvonal törésekkel. http://www.youtube.com/watch?v=3dFOj...eature=related |
|
|
|
| Hirdetések |
|
|
#3 (permalink) |
|
Tag
Találtam egy másik eszközt a progijában a GANN TOOLS.
Marajunk nyitottak, én személy szerint nagy GANN követő vagyok, és nézzük csak, igen kemény dolgokat állít, ha tényleg sikerült neki megcsinálni a Holy Grail-t. http://www.youtube.com/watch?v=NRKSY_exW8M |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Szenior tag
|
Idézet:
Én elvégeztem náluk anno az alap és haladó tanfolyamot. Sokáig jártam a klubba is és a webinárokra is. És használtam a Bambucharts-ot tavaly. Az én véleményem: Nekem mostanra picit túl bonyolultnak tünt a rendszerük. Számomra már sok indikátort használnak és a végén összezavarodtam. Az alapgondolatok jók. De náluk nem éreztem olyan fontosnak a money managment kérdését, mint mondjuk Péteréknél. És mivel nekem mindig is befogadhatóbb volt egy egyszerübb szemlélet (bárhol az életben), így félre tettem őket. A Bambucharts kezelhetősége nagyon jó, bár ezek tavalyi infók. Szerettem használni. Kezelhetőbbnek érzem, mint a Metatradert. De hangsúlyozom, ha Téged nem zavarnak be az indikátorok egy idő után, akkor biztos másképp vélekedsz róluk.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Tag
Koszi Pekka,
Te vagy az én emberem. Ma lesz ingyenes webinar fél 5-től, megnézem mit tud a rendszer. Fotók alapján csicsamicsa, de attól még lehet hasznos hogy szép ![]() Asszem itt kell regelni előzetesen https://www2.gotomeeting.com/register/802002987 |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 308
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Előrejelezte a "kataklizmikus történéseket" is napra pontosan (!). Nem történt meg. Persze Percher is előre jelezte a piac összeomlását, csak várni kellett rá több, mint 10 évet .Ettől függetlenül a piacok néha összeomolhatnak. Ha ez most bejön, TB is biztosan hivatkozni fog rá, pedig ő még a napot is "megmondta" .Igazán idejöhetne, hogy ő adjon választ a kérdéseitekre, felvállava az esetleges támadásokat. P. Péter ezt megtette, amikor az ő tanfolyamáról volt szó. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tag
Ahogy hallgatom a videoit, csupán hanganalízis alapján, teljesen más típusú ember lehet mint a mi Péterünk.
Valamilyen túlérzékeny, meditálós, belső bizonytalan, ezoterizmusra hajlamos, diplomahalmozó kép bontakozik ki bennem. Persze ez nem rossz egyáltalán, csak más vonalon gondolkodik. Péter a jó kis elektroműszerész, két lábbal a földön járó, veszek egy ingatlant , majd eladom haszonnal, törik a négyórás, adjál neki stoppal, típus, kimondottan gyakorlati. És piszokul bejön neki. Mivel ez az egész forex egy véletlenszerű játék, ezért az emberek hajlamosak a kézzel fogható egyszerű dolgokat követni, hiszen akkor érezhetik hogy ők is értenek hozzá. És mivel minden húzás 50%-os kimenetelű, így sosem lesz a két tábor között ideológiai győzelem, hiszen mindenki megtalálja a maga igazságát.
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 308
Hírnév szint: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idézet:
Eszem ágában sincs traderként összehasonlítani őket ![]() Véleményt itt nem írok, kérdéseket viszont fogok, ha TB regisztrál és "bejelentkezik". |
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Tag
Hely: London
Összes hozzászólás: 49
Idézet:
Remelem megcafol es megis jon.
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Tag
Idézet:
DE egy fecske még nem csinál nyarat. BÁr azt mondja 80%-ban működik. Na ilyen kell nekem
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Új tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 9
Hírnév szint: 0 ![]() |
Sziasztok!
Tegnap megnéztem az ingyenes a Traderbambu webminart. Majd 3 óra volt. Hát.......... A mentális dolgokkal teljesen egyetértek, de technikai dolgok néha meredeknek tüntek.Pl. "Az ár megy az általunk rajzolt vonalhoz" Emellett azért nehéz szónélkül elmenni....Még ha bizonyos természeti törvények alapján dolgozik a software. Nem tudom......
|
![]() |
| Címkék |
| Bambucharts, tőzsdetanfolyam, Traderbamboo |
| Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
| Partnereink | ||||
|