Tőzsde Fórum  

Vissza   Tőzsde Fórum > Tőzsdéről általában > Tőzsdei képzések

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-09-08, 22:18   #1 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Hírnév szint: 0
Horisz a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Tradenet.hu

Sziasztok!

Ma voltam a tradenet ingyenes bemutató előadásán.
A fórumon nem találtam róluk semmit, ezért itt kérdezem meg hogy tud-e róluk valaki valamit?

Amit ott elmondtak, az csak az alapok érintése volt, de szimpatikus társaságnak tünnek, és az áraik is jók.

Szóval várnám ide a véleményeket, infókat róluk, mert komolyan elkezett érdekelni a cég.

Köszönettel,

Horisz

link:

http://www.tradenet.hu/
Horisz nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-21, 12:58   #2 (permalink)
Új tag

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 10
Hírnév szint: 2
Tradenet a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás Meir Barak tőzsdeguru újra Budapesten | 2010. november 3.

Mr. Meir Barak, a wall street-i tőzsde guru újra Budapestre látogat! A Tradenet Tőzsdeiskola által szervezett rendezvénysorozat harmadik állomásaként az iskola StarTrader tanfolyamába nyerhetnek betekintést, melyet maga Mr. Meir Barak fog előadni. Érdekli az amerikai tőzsde? Tartson velünk egy kihagyhatatlan konferencián, ahol is egy profi daytradertől kap exkluzív tőzsdei alapokat a sikeres kereskedővé váláshoz. A rendezvény a Hilton Westendben kerül megrendezésre 2010. november 3-án, a Világgazdaság támogatásával.

Időpont és helyszín:

2010. november 3. 18.00-21.00
Hilton Budapest Westend, Váci út 1-3.
1062 Budapest

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése.
Részvételi díj: 5000 Ft. (ÁFÁ-val együtt)

Program

17:30-18:00 Regisztráció
18:00-19:30 Előadás I.
19:30-19:45 Szünet frissítővel
19:45-20:15 Előadás II.
20:15-21:00 Kérdezz – Felelek, Mr. Meir Barak-kal és a Tradenet Csapatával
+ A rendezvény végén meglepetés a Tradenet Hungary 1 éves születésnapja alkalmából

Regisztráció
http://lp.tradenet.hu/lp/pages/70120...tml?c=creative

Várunk mindenkit szeretettel,

Tradenet Csapata
Tradenet nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések
Régi 2010-10-21, 13:15   #3 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 98
Hírnév szint: 3
stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Nekem nem mond semmit ez a bizonyos Mr. Meir Barak.
Rákerestem a neten és csak a marketing anyagokat és pr cikkeket találtam vele kapcsolatban. Úgy tűnik idehaza nagyobb az "ismertsége", mint a világban máshol.

Ettől függetlenül mondhat jókat még, csak furcsa.

Program részletei? Honlapon sem derül ki semmi konkrétum.
stock nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-21, 14:11   #4 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

stock, néhány információ, bár lehet ezeket Te is megtaláltad az interneten

http://penzbroker.hu/tag/meir-barak/

http://www.youtube.com/watch?v=NJmjNzqpr2E

Mr. Meir Barak harmadik alkalommal látogat Budapestre, a konferencia témája pedig iskolánk Star Trader részvény tanfolyamának első exkluzív órája lesz + egy kis meglepetés a rendezvény végén, a Tradenet Hungary 1 éves születésnapja alkalmából.

Ha esetleg bármilyen további kérdés felmerül, hívj fel minket a +36 (1) 360 36 03-as telefonszámon (csörögj ránk és visszahívunk).
Régi 2010-10-21, 14:19   #5 (permalink)
Tag

Összes hozzászólás: 98
stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.stock már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Láttam. Videót nem néztem meg, de nem is a mondanivalójával kapcsolatban írtam.

Ezek "marketinganyagok" és hazai tartalmak. Jól reklámozzátok az ürgét idehaza, de ettől még nem lesz valaki wall street-i tőzsdeguru.
Ahhoz nem ártana, ha a Wall Street környékén is ismert lenne a neve.
stock nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-22, 09:19   #6 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 11
bobo a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

én is voltam a képzésükön és hallottam az amerikai gurut is. Profi szakember.
Nekem az tetszett, hogy bevallotta, hogy szinvak, piros és a zöld szint nem tudja látni.
De ez előny neki, mert nem befolyásolja őt a gyertyák szine.
lényegében ők a kitörésre /letörésre játszanak.
részleges profit target van a másik felét vagy negyedét tovább viszik.
Van trading room is, ahol naponta segitenek egymásnak, adják a tippeket, hogy melyik részvény van kitörés letörés előtt.
bobo nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-22, 09:59   #7 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 267
Hírnév szint: 4
Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

bobo! csak azért csatlakoztál, hogy ezt elmond nekünk?
Kisbefektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-22, 10:23   #8 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

értem a célzásodat.
ne legyenek üldözési mániáid.
azért mert valaki elmondta a véleményét, még nem fizetett statiszta.
Megnyugtatlak, nem vagyok az emberük, jutalékot sem kapok tőlük.
mint ahogy nem kapok más cégektől sem jutalékot, amelyeknek a tanfolyamát elvégeztem.

egy valamiben viszont te hibáztál, ez pedig a nick választás.
Helyesebb lett volna a KISSTILŰ nevet választanod.
Régi 2010-10-22, 10:37   #9 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 267
Hírnév szint: 4
Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Kisbefektető már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Bocs a feltételezésért, de ha valaki regisztrál és rögtön egy terméket vagy szolgáltatást kezd dicsérni, más hozzászólása nincs, abból mindenki levonhatja a következtetést.
Kérlek ne kezdj személyeskedni!
Kisbefektető nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-10-22, 10:51   #10 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

én leirtam a véleményem, mert volt egy ilyen kérés korábban.
Neked miért baj, hogy dicsérem a tanfolyamot?
Mit kellett volna irnom, helyette?
hogy nem jó a tanfolyam, csak hogy megfeleljek a te igényednek és elvárásodnak?
ugyanis már másodszor érződik az irásodból, hogy aki dicsér valamit az már érdekből teszi.
tipikus magyar mentalitás.
irigység, rosszindulat, indokolatlan gyanakvás.
Régi 2010-10-22, 10:54   #11 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

és mivel most olvastam ezt a topicot, és még nem voltam regisztrálva, nekem egyértelmű, hogy először regisztrálnom kell.

ne bonyolitsd túl a dolgokat, itt sem és a tőzsdében sem.
Régi 2010-11-09, 13:53   #12 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

bobo tényleg nem a beépített emberünk

Meir Barak konferencia képek, illetve folyamatosan frissülő anyagok megtalálhatók a Facebook oldalunkon:
http://www.facebook.com/pages/Budape...06315176100087
Régi 2010-12-17, 23:00   #13 (permalink)
Új tag

Lazsika a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

A Tradenet tanfolyamai milyen színvonalúak? Végzett ott valaki? Talán érdemesebb egy nemzetközi tőzsdeiskolában végezni mint egy kisebb magyar cégnél?
Lazsika nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-18, 14:27   #14 (permalink)
Szenior tag

Hely: Jelenlét
Összes hozzászólás: 205
sindler a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

a profit.hu tanfolyamok jók. a többi szemét.
sindler nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-18, 18:42   #15 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.265
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
sindler eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
a profit.hu tanfolyamok jók. a többi szemét.
Miért a többit már kipróbáltad? Csak mert feltűnt, hogy a könyveknél is hasonlóan nyilatkoztál, hogy csak a Birger könyv és más semmi!

Utoljára módosítva: sidius által : 2010-12-18 18:44 Oka: kieg.
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-19, 14:33   #16 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

kipróbálás előtt meg kell nézni az oktatók teljesítményét. persze a többségük ki se meri tenni.
Régi 2010-12-19, 17:41   #17 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 866
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
kipróbálás előtt meg kell nézni az oktatók teljesítményét. persze a többségük ki se meri tenni.
SENKI nem tesz ki eredeti kivonatot, még MyFxbook-statisztikát sem, pedig ott ki lehet iktatni a forintosított eredményt. Tehát ez alapján nem tudhattál eddig sem dönteni.
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2010-12-19, 18:25   #18 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

"SENKI nem tesz ki...." szerintem is így van. persze, hogy nem tesznek ki. ez érthető.
Régi 2010-12-19, 18:54   #19 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Szerintem ez semmit sem bizonyít. Indítok 5 számlát, 5 különböző stratégiával kereskedve rajta és kirakom mindig a legsikeresebbet.
Régi 2010-12-19, 19:29   #20 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

és utána ki mersz állni 100,400 ember elé élőbe kereskedni,előadásokat,rendezvényeket tartani..stb.
Régi 2010-12-19, 19:45   #21 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Idézet:
és utána ki mersz állni 100,400 ember elé élőbe kereskedni,előadásokat,rendezvényeket tartani..stb.
Ez megint csak adottság kérdése szerintem, hogy ki és hová áll ki. Nehogy már azt mond nekem, hogy a sikeresség fokmérője, hogy kitesz eléd egy számlakivonatot, és abból lemérhetsz bármit is. Soros György számlakivonatát láttad már? Ha nem akkor lehet, hogy nem is sikeres üzletember. Az hogy cikkeket olvasol tőle, előadásokat tart, foglalkozik vele a média, vagy alapítványa van csak közvetett bizonyítékok, hisze nem láttuk a számláját. Birger számláját láttad már? Ha nem akkor miből mérted le a sikerességét? Írt egy könyvet? Tartott már előadást? Vagy kiből?
Régi 2010-12-19, 19:54   #22 (permalink)
Szenior tag

sidius logója

Alapbeállítás

Én csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy ha olyat írsz le, hogy csak a profit.hu vagy csak Birger, azzal tulajdonképpen azt írod le, hogy csak az általuk tanítottak vagy az ő módszereik jók és követendők, a többi meg "szemét" és "kuka". Szerinted ,hány sikeres trader született előttük és fog utánuk is születni, anélkül, hogy esetleg ismerné őket, vagy kapcsolatba kerülne velük, ne adj isten teljesen más módon kereskedik, vagy esetleg tőlük függetlenül jut el ugyanarra a következtetésre mit ők? Szerintem sok.
Régi 2010-12-19, 20:17   #23 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

"Nehogy már azt mond nekem, hogy a sikeresség fokmérője, hogy kitesz eléd egy számlakivonatot" az a baj, hogy a többség nem tesz ki semmit. se számlakivonatot,se videókat..semmit. én ezért kerülöm őket. nyilván vannak jó könyvek meg tanfolyamok. de szerintem, amiket írtam azok a legjobbak. csak kicsit durván fogalmaztam. múlt héten jött meg egy újabb könyvem és most épp egy elég jó ötletet kaptam a Fiboval kapcsolatban(http://www.portfolio.hu/konyv/book.tdp?bookid=230).
úgyhogy Miceletől már 2 könyvem van, de mind a kettő nagyon fontos dolgokat ír le.
a lényeget írja le és nem a dupla csúcsot, amit kiolvasok a Kecskeméti könyvekből.
általában megnézem a tanfolyam tematikát. ha azt látom, hogy még mindig az indikátorok,japán gyertyák,alakzatok alapján tradelnek(amivel biztos lehet nyereségesen tevékenykedni) és ezeket tanítják, akkor inkább kerülöm őket. miért fizessek 100.000-ket. ott van a két kecskeméti könyvem. az olcsóbb volt.
aki tud jobb könyvet és tanfolyamot, mint amiket írtam az engem is érdekel. amúgy én csak a magyar nyelvű könyvekre gondoltam. kicsit talán nyers voltam. csak nem szeretem az olyan oktatókat, akik nem mernek kiállni a tömeg elé! pl. ITT az oktató hónapokig telefonált nekem. rá akart beszélni a tanfolyamára. nem szeretném, ha ilyenek az én pénzemből élnének meg. vagy egy másik, ahol még szinte egy gyerek az oktató. biztos hatalmas tapasztalattal rendelkezik...
Régi 2010-12-19, 20:59   #24 (permalink)
Szenior tag

StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
"SENKI nem tesz ki...." szerintem is így van. persze, hogy nem tesznek ki. ez érthető.
Akkor miért írod megint azt egy következő bejegyzésedben, hogy a többség. Nem a többség, hanem ismétlem: SENKI!!

Idézet:
"Nehogy már azt mond nekem, hogy a sikeresség fokmérője, hogy kitesz eléd egy számlakivonatot" az a baj, hogy a többség nem tesz ki semmit. se számlakivonatot,se videókat..semmit.
közben rájöttem, hogy arra gondolsz, hogy a többség mást sem, de én továbbra is azt mondom senki nem állt elő még semmilyen hiteles bizonyítékkal, hogy Ő sikeres trader. Viszont ez nem feltétlen azt jelenti, hogy ez szükséges lenne.
Régi 2010-12-19, 21:12   #25 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

"Viszont ez nem feltétlen azt jelenti, hogy ez szükséges lenne." így van. mindenki más mértékben befolyásolható.
Régi 2011-01-04, 17:57   #26 (permalink)
smk
Szenior tag

Összes hozzászólás: 163
smk már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.smk már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.smk már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
bobo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
...
tipikus magyar mentalitás.
irigység, rosszindulat, indokolatlan gyanakvás.
Légy szíves ne általánosítsál! Én jóval több olyan magyart ismerek, akire nem illenek a felsorolt jelzők, mint amennyire igen.

Kérlek téged, és a többieket is, hogy ne használjátok a "tipikus magyar mentalitás" szóösszetételt az irigység, rosszindulat tulajdonságokra! Használhatjátok helyette mondjuk a "tipikus proli mentalitás" szavakat.

köszi
SMK
smk nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-05, 10:58   #27 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Sziasztok,

Ügyvezetőnk, Novák Zsolt eredményét anno kitettük a Facebookra, ide is belinkeljük nektek:

http://www.facebook.com/photo.php?fb...06315176100087

Szívesen látjuk bármelyikőtöket egy személyes konzultáción, illetve Meir Barak tavasszal újra ellátogat hozzánk, a múltkori élő kereskedés nagyon sikeres volt, várhatóan meg fogjuk ismételni, arra is várunk szeretettel mindenkit. (Novemberben a konferencia előtt 2 óra alatt több mint 500 dollárt keresett.)
Régi 2011-01-05, 11:07   #28 (permalink)
Szenior tag

Összes hozzászólás: 307
fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.fxtrader55 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Ha valaki a kapcsolatot keresi a Tradenet-tel, akkor ezt is olvassa el:
http://www.pszaf.hu/bal_menu/hataroz...B-82-2010.html

Látom, itt van az illetékes is ezért van lehetősége megvédeni magát.
fxtrader55 nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-05, 11:17   #29 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
Tradenet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok,

Ügyvezetőnk, Novák Zsolt eredményét anno kitettük a Facebookra, ide is belinkeljük nektek:

http://www.facebook.com/photo.php?fb...06315176100087

Szívesen látjuk bármelyikőtöket egy személyes konzultáción, illetve Meir Barak tavasszal újra ellátogat hozzánk, a múltkori élő kereskedés nagyon sikeres volt, várhatóan meg fogjuk ismételni, arra is várunk szeretettel mindenkit. (Novemberben a konferencia előtt 2 óra alatt több mint 500 dollárt keresett.)
A grafikon az jól mutat, de én nem értek hozzá, lehet, hogy ki kéne derüljön, hogy ez egy éles adatokból kapott grafikon. Mert ugye ez lenne a lényeg, hogy valamilyen módon hiteles legyen a dolog. Sidius ötlete továbbra is nagyon tetszik!!
Viszont az utolsó mondatod nekem pl semmit nem mond, mert lehet, hogy nyitott egy 5lot-os eurusd pozit és fogott 10pipet. Tehát ez pont mindössze egy vevőcsalogató semmit nem mondó információ, de egy hozzá nem értőt biztos elkápráztat.
Ne érts félre nem leszólni szeretném a beírásod, inkább csak rávilágítani a kötekedési lehetőségekre. Természetesen ehez a fészbúkos dologhoz én nem értek, és másnak lehet, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy ez egy MT4-el vagy valami mással direktbe összekötött chart! (a myfxbook-ot ismerem, lehet, hogy onnan van idetovábbítva a chart?)
Üdv!
Régi 2011-01-05, 11:35   #30 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

tanfolyam-forex menüpont alatt találtam tematikát (vip alatt nem jött be)

a 6*3 órából 1*3 az MT4 oktatása, az első 3 óra tök alap dolgok (pl. mi a forex? )

nekem annyi jött le hogy az ötödik 3órán talán kap a tanuló egy stratégiát, de hogy miért a hatodik alkalommal merül föl a tőkeáttét kérdése, azt nem értem.
Voltam egyszer egy ötnapos (5*10 óra étel-itallal) tanfolyamon, a második nap került szóba a tőkeáttét, sokan az ötödik nap sem értették, pedig jól volt magyarázva szerintem, ott is unatkoztam már 3 napot.
Tehát akiknek az 5*3 óra mond valami újat annak valószínű 20*3 óra is kevés, a többieknek meg fölösleges időtöltés, és reménykedik, hogy tényleg valami tuti stratégiát kap azon az 1*3 órán.
Régi 2011-01-05, 13:51   #31 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Kedves StLui,

A tanfolyamon tőkeáttét kérdése rögtön az alapok lefektetésénél szóba kerül, mert ez egy lényeges része a Forexen való kereskedésnek, és hozzátartozik az alapfogalmakhoz is, és befolyásol szinte mindent - a pozíciók felvételét, a kockázatokat, de még a technikai elemzést is (hiszen a forex-en sok dolog másként értelmezendő, mint a hagyományos technikai elemzésben, mivel egyrészt egész másképp működik a bika/medve fogalom, és más pszichológiája van egy aprócska, de felnagyított mozgásnak, mint egy hagyományos részvénytőzsdei több %-os elmozdulásnak). Ezzel kapcsolatban egyedülálló módon nagyon alaposan kivesézzük a brókerek témakörét is, ezen akár állhat vagy bukhat is egy forex-kereskedő üzlete.

Az oktatás során a diákok megismernek többféle kereskedési stratégiát és különféle setup-okat is (A hagyományos trendkereskedéstől kezdve a korrelációs / hosszabb távú befektetési / hedgingelési / pozícióépítési ill. leépítési /automatizálási stratégiákon át a hírkereskedésig minden nagyobb témakörben, melyek a Tradenet hivatalos tananyagát és a két Forex-oktató saját stratégiáinak részét képezik)

Tuti stratégia pedig természetesen nem létezik - de mindig nyitottak vagyunk az újra és egy jó eszmecserére ;-)
Régi 2011-01-05, 14:40   #32 (permalink)
Szenior tag

Alapbeállítás

Idézet:
Tradenet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kedves StLui,

A tanfolyamon tőkeáttét kérdése rögtön az alapok lefektetésénél szóba kerül, mert ez egy lényeges része a Forexen való kereskedésnek, és hozzátartozik az alapfogalmakhoz is, és befolyásol szinte mindent - a pozíciók felvételét, a kockázatokat, de még a technikai elemzést is (hiszen a forex-en sok dolog másként értelmezendő, mint a hagyományos technikai elemzésben, mivel egyrészt egész másképp működik a bika/medve fogalom, és más pszichológiája van egy aprócska, de felnagyított mozgásnak, mint egy hagyományos részvénytőzsdei több %-os elmozdulásnak). Ezzel kapcsolatban egyedülálló módon nagyon alaposan kivesézzük a brókerek témakörét is, ezen akár állhat vagy bukhat is egy forex-kereskedő üzlete.

Az oktatás során a diákok megismernek többféle kereskedési stratégiát és különféle setup-okat is (A hagyományos trendkereskedéstől kezdve a korrelációs / hosszabb távú befektetési / hedgingelési / pozícióépítési ill. leépítési /automatizálási stratégiákon át a hírkereskedésig minden nagyobb témakörben, melyek a Tradenet hivatalos tananyagát és a két Forex-oktató saját stratégiáinak részét képezik)

Tuti stratégia pedig természetesen nem létezik - de mindig nyitottak vagyunk az újra és egy jó eszmecserére ;-)
Ennyi mindent viszont nem lehet szerintem megtanítani 6*3 órában, az emberek jelntős részének gondot okoz ennyi idő alatt a pipek értékét, és a tőkeáttétet megérteni. Talán le lehetne adni egy alapokkal már teljesen tisztában lévő érdeklődőnek az álltalad felsoroltakra épülő setupokat, nemhogy még automatizálásról is beszélni annak aki pár órával előtte kezdett ismerkedni az MT4-el és a forex jelentésével.
További sok sikert mendenesetre!
Régi 2011-01-05, 15:25   #33 (permalink)
Új tag

Hely: Makó
Összes hozzászólás: 16
tamastomi a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
fxtrader55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha valaki a kapcsolatot keresi a Tradenet-tel, akkor ezt is olvassa el:
http://www.pszaf.hu/bal_menu/hataroz...B-82-2010.html

Látom, itt van az illetékes is ezért van lehetősége megvédeni magát.

A PR jól működik, de erre miért nem tetszik válaszolni Kedves Tradenet?
tamastomi nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-05, 16:32   #34 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Idézet:
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ennyi mindent viszont nem lehet szerintem megtanítani 6*3 órában, az emberek jelntős részének gondot okoz ennyi idő alatt a pipek értékét, és a tőkeáttétet megérteni. Talán le lehetne adni egy alapokkal már teljesen tisztában lévő érdeklődőnek az álltalad felsoroltakra épülő setupokat, nemhogy még automatizálásról is beszélni annak aki pár órával előtte kezdett ismerkedni az MT4-el és a forex jelentésével.
További sok sikert mendenesetre!
Igazad van, és mi is így gondoljuk, ezért nem is adjuk le egészében. MT4-et rendesen programozni megtanulni nekem eleve 2 hónapomba került, pedig előtte már C++ ban programoztam. A tanfolyam nem is a programozásról szól, ráadásul csupán a korrelációs kereskedéssel is bőven el lehet tölteni egy 3 órás előadást.
A cél az, hogy a hallgatók stabil alapokat kapjanak, és már ne legyen könnyű őket bevinni az erdőbe a sok ingyenes meg tízdolláros e-book-kal meg brókerek által készített "tananyaggal". Emellett pedig ismerjék meg, milyen lehetőségek vannak. Tudjanak róla, hogy lehet részfolyamatokat vagy akár teljes stratégiákat is automatizálni, vagy ismerjenek meg extrémebb kereskedési formákat is. Akit a továbbiakban részletesebb érdekel egy specifikus téma, a klubban kaphat róla mélyebb infót, anyagokat.
Amelyik hallgatót a programozás érdekli, máshová irányítjuk, mint aki a pozícióépítésben látja tovább fejlődésének útját.
A tanfolyammal együtt járó 6 hónapos ingyenes online klub hozzáférés pontosan arra való, hogy a sűrű tananyagot a hallgatók ott részletesebben is visszakérdezhetik, gyakorolhatják. A klubban min. 1-2 oktató folyamatosan fenn van, és lehet őket kérdésekkel bombázni - időnként pedig meglepetés-előadásokat is tartunk a klubszobában.
Régi 2011-01-05, 16:54   #35 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Kedves Mindenki!

Annyira nem érezzük, hogy bármitől is meg kellene védenünk magunkat. Ugyanakkor, ha már felvetődött, akkor szívesen leírjuk a tényeket a felvetett PSZAF-bírsággal kapcsolatosan.

A Tradenet-ben tavaly nyáron történt egy tulajdonosváltás, ennek eredményeként a korábbi külföldi ügyvezető helyett egy hazai ügyvezető (én Novák Zsolt, aki-e sorokat írom) vezeti a Tradenet Tőzsdeiskolát. A PSZAF bírságot megelőző vizsgálat a korábbi időszakban volt, az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztató viszont csak novemberben, ezért kell kissé megkésve erről a témáról beszélnünk. Valószínűsíthető, hogy a korábbi ügyvezető nem megfelelően kommunikált a hatósággal, máskülönben nem születhettek volna olyan mondatok egy határozatba, miszerint 'jogosulatlan forex szolgáltatás'. Ezt azóta sem értjük, mert abban az időben nemhogy nem folytattunk ilyen tevékenységet, de a Forex-oktatásunk is csak azt követően indult meg, miután a vizsgálat már régen lezajlott. Ettől függetlenül nem vitatkozunk a hatósággal, befizettük a bírságot és tesszük tovább a dolgunkat.

Azért nem vitázunk, mert nem egyértelműen megfogalmazott jogszabályok mentén kell egy tőzsdeiskolának működnie. Ha ma egy tőzsdeiskola diákja az oktatás során megtanult szoftverhasználat után úgy dönt, hogy az adott online brókercégnél akar számlát nyitni (akinek a felületét már ismeri) és mivel nem tud angolul, az internetes számlanyitás helyett segítséget kér attól a tőzsdeiskolától, ahol a megszerzett tudása alapján el is akarja kezdeni a kereskedést, akkor az már az adott brókercég hazai függő ügynöki tevékenységeként értelmezhető a jogszabály alapján. Tehát, ha bárki szívességből segít egy barátjának számlát nyitni mondjuk az Oandánál, akkor az már függő ügynöke annak a cégnek és ezért be kellett volna jelentkeznie a hatóságnál. Szerintem tehát itt a jogszabállyal van a gond T. hozzászólók. A hatóság a jogszabály alapján így döntött, mi elfogadtuk (mert fellebbezni nem is lehetett), és csináljuk tovább a dolgunkat. Több mint 200 elégedett diák végzett nálunk tanfolyamot az elmúlt 1 évben, mi továbbra is az ő fejlődésüket szeretnénk elősegíteni.

Ez nem változtat azon a tényen, hogy a Tradenet az egyetlen olyan tőzsdeiskola Magyarországon, amelyik az eddigiekben sikeres alapozó részvény- és -forex tanfolyamai mellé, 2011-ben opciós-, határidős-, haladó részvény-, valamint specifikus tanfolyamokat (pl. tőzsdepszichológia, befektetési ismeretek, stb.) egyidejűleg is nyújtani tud.

Kiváló ár/érték arányainkkal nyilvánvalóan érdekeket sértünk, és ezért felkészültünk arra, hogy oktatásunk színvonalával és elégedett diákjaink által adunk csattanós választ a kritikai észrevételekre a jövőben is.

Üdvözlettel Novák Zsolt ügyvezető, Tradenet Hungary Kft

utóirat: ja, és szeretettel várunk mindenkit cégünknél, valamint addig is várjuk, hogy más tőzsdeiskolák ügyvezetői is kirakják valós pénzű equity curve-jeiket a facebook-ra!!!
Régi 2011-01-13, 09:34   #36 (permalink)
Új tag

Összes hozzászólás: 24
Trader7603 a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Kedves Tradenet!
Mi lenne akkor, ha fognád és a Deloitte and Touche-t megkérnéd, hogy hitelesítse az eredményeiteket? Lehetséges a számodra? Nem kerülhet még egy tanfolyamod árába se. Túl sok a csalás magyarországon és kétkedik az ember fia, de lehet ti nagyon is jók vagytok.

Az én bajom, hogy sok kezdőnek gőze sincs és pl a forexegyetem hirdetése és beírása alapján minden kezdő simán elhiszi, hogy neki is megy az 50-50%-os találati arány (igaz 1:2 SL/TP) és miért ne tudna ráépíteni. Valahogy emberek mégse tudják lekövetni ezeket. Lehet ti jobbak vagytok, de miért ne hitelesíteni magadat egy facebookos equity curve helyett amit szivesen átrajzolok én is nektek.
Régi 2011-01-21, 07:58   #37 (permalink)
Új tag

jimmyhu a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Őszintén, ha tetszik az ábra és abból te azt olvasod ki, érdemes lenne elmenni, miért nem mész el?
Ha tetszik az ábra, de azt mondod, nem elég hiteles, nem elég kézzel fogható, akkor meg nem tökmindegy, hogy a Tradenet cégvezetője, a Deloitte and Touche, vagy éppen a Dalai láma írja rá egy cetlire, márpedig az az equity curve valós?
Ott van fent a cím, menj el, kérj egy kávét, ülj le az ügyvezetővel és kérd meg, meséljen a kereskedési technikájáról.
De mégis, mi a biztosíték arra, hogy a valóságot mondja és nem valami mesét talál ki? Ezt ki fogja neked hitelesíteni? És vajon ki hitelesíti a hitelesítőt? :-)

Értem a problémádat, voltam ilyen helyzetben.
Azon filóztam, hova lehetne/kellene beiratkoznom, hol kellene tanulnom? Egyik ismerős egyik céget ajánlotta, másik a másikat, harmadik pénzkidobásnak titulálta a dolgot és azt mondta, majd ő elmeséli, hogyan kell kezelni a kereskedői szoftvert.
Végül két cég maradt, mert bár egyikről sem tudtam semmit, de szimpatikus volt a weboldal.
Egyikhez beiratkoztam és "megtanultam járni" (mármint kereskedni a részvénypiacon).
Ennyi... az ember minél tovább halogatja, annál több negatív "tapasztalata" lesz, miközben még ki sem próbálta a kereskedést. Van ennek így értelme? Szerintem nincs, de cáfolj/cáfoljatok meg!

Egy kezdő első körben nézze végig a weboldalakat, melyik cég mit kínál.
Ha ezután még nem tud dönteni,
- kérdezze meg az ismerősét, ő hol volt tanfolyamon
- menjen el a cég(ek)hez és beszélgessen el az oktatókkal (esetleg ha szerencséje van, akkor beszélgessen el a diákokkal is)

De egy kezdő ne fórumbejegyzésekből találja ki, hol tanuljon...

Utoljára módosítva: jimmyhu által : 2011-01-21 07:59 Oka: "Dalai láma ki írja" helyett "Dalai láma írja"
jimmyhu nem elérhető   Válaszol idézettel
Régi 2011-01-23, 10:13   #38 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Ha bejössz hozzánk, akkor szívesen megmutatom a számlámat, amiből látni fogod, hogy valós az eredmény. Ehhez nem kell azt hitelesíteni.

Ettől függetlenül azt mondom, hogy egy trader szakmai tudását nem feltétlenül az általa elért eredmények mutatják, legalábbis rövid távon. Ismerek olyat, aki szinte minden alap nélkül, sokszoros tőkeáttétellel, 10-11.000 %-os eredményeket ért el rövid idő alatt, de csak demo számlán, ami nem volt több szimpla szerencsejátéknál. Számomra az az eredményes tréder, aki esetleg kisebb draw-down-okkal ugyan tarkítva, de viszonylag folyamatosan emelkedő equity curve-öt tud felmutatni valós pénzzel.

Innentől kezdve már szinte teljesen mindegy, hogy mekkora az a havi %-os hozam, hiszen a tőkeáttételt kevésbé kihasználó részvénytrader számára kiváló eredmény a havi átlag 3-5% is, míg egy sokszoros tőkeáttételt alkalmazó forex-, futures- vagy opciós tréder esetén elérhető a nagyságrendekkel nagyobb hozam is. A gond ott szokott kezdődni, ha valaki egyből a magas tőkeáttétellel kezdi, mert túlzottan kapzsi, de a tudása nincs megalapozva és ezért ösztönlényként fogja nyomogatni a gombokat (a tudatosan trédelők legnagyobb örömére). Mi ezek elkerülésére oktatjuk a hozzánk jövőket és nem hitegetjük őket 1000-10.000 %-os hozamokkal.

A Tradenet alapfilozófiája, hogy ez egy szakma, aminek elsajátítása hosszabb időt vesz igénybe. A cél pedig a folyamatos bevételszerzés kell, hogy legyen az elején (mellékjövedelemként), a nagyobb hozamokat majd a karrier későbbi állomásain várhatjuk el magunktól, de ehhez kell néhány év tapasztalat.

Ha valahol gyors megggazdagodást, izzadás és küszködés nélküli sikereket ígérnek neked, akkor elmehetsz oda nyugodtan és sokszoros számlalenullázásokon keresztül fogod végül belátni, hogy a Tradenet alapfilozófiája a legkorrektebb a piacon.

Novák Zsolt
Régi 2011-03-18, 10:57   #39 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Meir Barak újra Budapestre látogat, ezúttal a hangsúly viszont az élő tőzsdei kereskedésre helyeződik. Bővebb információt találtok az alábbi oldalon: Regisztrációs oldal
Régi 2011-05-03, 11:21   #40 (permalink)
Új tag

Alapbeállítás

Elindult a Tradenet Nemzetközi Tőzsdeiskola haladó tanfolyama, az első órát maga a tananyag szerzője, Shlomo Cooper tartotta. Facebookon elérhetők a képek: http://on.fb.me/jvOQPH

Akit esetleg érdekel haladó tanfolyamunk tematikája, keressen minket az info [kukac] tradenet [pont] hu központi e-mail címen.
Válaszol

Címkék
tőzsdetanfolyam, Tradenet

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
nem indíthatsz új témát
nem válaszolhatsz
nem csatolhatsz
nem javíthatsz hozzászólást

BB code is bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Partnereink
Ingyenes tőzsdei könyv letöltés Tőzsdebefektetés.hu
Hírbróker - A tőzsdejáték
Opcioguru.com
tozsde.lap.hu - tőzsdei linkgyűjtemény
Biztosítás alkusz segítségével
Ingatlan

A pontos idő 19:19 , a GMT +1 időzóna szerint.